Ana SayfaÜnlülerÇukur 44. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Salih Bebeğini Görüyor!

İlgili Postlar

Çukur 44. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Salih Bebeğini Görüyor!

Çukur 44. bölüm 2. fragmanı ile nefes kesti. Yeni fragmanda; Aliço’nun ısrarı ile Cumali, annesini görmeye gidiyor. Oğlunu karşısında gören Sultan hanım ayağa kalkıyor. Vartolu, Saadet’e ve kızına kavuşurken, Meliha, İdris’i kabuğundan çıkması için ikna ediyor

Çukur 44. yeni bölüm 2. fragmanı SHOW TV tarafından yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda; Aliço ‘Sultan Anne ölecek’ diyerek Cumali’yi annesinin elini öpmeye ikna ediyor. Çukur’da yaşayanlar Koçovalılar için direnişe geçiyor. Salih, Saadet ve bebeğini görüyor. İşte Çukur 44. yeni bölüm fragman…

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Geçen bölüm neler yaşandı?

Salih, Saadet’i Karakuzuların elindenden kurtarmak için eski Vartolu Saadettin olduğu günlere geri dönmeye karar veriyor. Eskiden iş yaptığı bir arkadaşına durumunu anlatır ve ondan mal bulmasını ister. Bu arada Karakuzuların bir teslimatı vardır. Alıcı Mahsun’u arar ve malların durumunu sorar. Malının hazır olduğunu teslimatın yapılacağını söyler. Bu arada Ersoy konuşulanlara kulak misafiri olmuştur.

 

Yamaç ve Cumali, Karakuzuların malı hazırladıkları depoya saldırır. Ancak bir sorun vardır. İçerdeki adamların sayısı beklediklerinden çok fazladır. Çatışma devam ederken Karakuzularla baş edemeyeceklerini anlayınca geri çıkmak zorunda kalırlar. Dışarıdayken başka bir grup Karakuzulara saldırır. İş bittikten sonra Cumali’ye seslenen Veysel işin bittiğini söyleyince içeri girerler. Yamaç olanı biteni anlamaya çalışır ve Cumali’ye adamları nasıl bulduğunu sorar. Bu sırada Karakuzulardan yaralı olan biri Celasun’u vurmak üzereyken Cumali durumu farkeder ve adamı vurur.

Yamaç yine durmuyor!

Yamaç Cumali’nin adamlarından tanıdık bir yüze rastlayınca ona saldırır. Cumali çok şaşırır. Onları ayırır. Cumali’ye adamın kim olduğunu anlatır ancak Veysel bahsettiği kişinin ikizi olduğunu söyler. Yamaç inanmaz fakat Veysel bir resim gösterir. Yamaç Cumali’yi uyarır ve ona güvenmemesini söyler.

Çeto ve Mahsun dışarıda Karakuzularla konuşurken bir telefon gelir. Arayan kişi malları sorar. Çeto durumu Mahsun’a söyler ve adamları aramasını ister. Ancak aradığı adamların telefonları cevap vermez. Bunun üzerine malların olduğu depoya giderler.

Senin karşında Vartolu Saadettin var! 

Medet ve Vartolu Çeto’nun istediği uyuşturucuyu yapmak için gerekli malları bulmanın çaresini bulmanın peşindedirler. Ancak çaldıkları tüm kapılardan elleri boş dönerler. Medet Vartolu’ya Yamaç’a danışmayı teklif eder ama Vartolu çılgına döner. Ona karşısında Vartolu Sadettin olduğunu söyler ve teklifi reddeder.Çeto adamlarıyla Celasun’a bir anahtar gönderir. Çeto Celasun’a kalmaları için bir ev ayarlamıştır. Celasun önce kabul etmez ama Çeto’nun adamının söyledikleri karşısında çaresi kabul eder. Celasun, Ayşe ve Karaca’nın yanlarında kaldıkları eve gelir. Akşın ve annesini alarak yeni eve götürür.

Ersoy’dan yeni bilgi !

Ersoy, Yamaç’tan gelen mesaj üzerine çılgına döner. Arabasının akıbetini öğrenmek için garaja gider. Garajda karşısına Yamaç çıkar. Arabasının yerinde olmadığını görünce Yamaç’a akıbetini sorar. Yamaç Ersoy’a yeni haberler vermesini söyler. Karakuzuların neler planladığını sorar. Vartolu ve Medet eve geldiğinde Cumali’nin gazabına uğrar. Yamaç birbirlerine girmeden müdahale eder ve akşama bir iş olduğunu söyler ve detaylarını anlatır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler