Ana SayfaDizilerÇukur 2. sezon 2. fragmanı yayınlandı! Çukur'un yeni fragmanındaki detaylar heyecanlandırdı

İlgili Postlar

Çukur 2. sezon 2. fragmanı yayınlandı! Çukur’un yeni fragmanındaki detaylar heyecanlandırdı

Çukur 2. sezon 2. fragmanı yayınlandı! Çukur’un yeni fragmanındaki detaylar heyecanlandırdı. Çukur dizisi ikinci yeni sezonu için gün sayıyor. Dizinin, yeni sezonunun ilk bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmanda, heyecan verici detaylar göz çarparken, dizinin yeni sezonuna dair önemli ipuçları belirdi. Çukur 2. sezon 2. fragmanı haberimizde…

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı sonunda göründü! İşte Cumali Koçovalı ve ilk açıklaması…

Çukur 2. sezon 2. fragmanı yayınlandı

SHOW TV’nin soluksuz izlenen iddialı dizisi Çukur’un ikinci sezonunun başlamasına sayılı günler kaldı. Sabırsızlıkla beklenen dizinin ikinci yeni sezonunun ilk bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmanda, diziye katılan Cumali Koçovalı ve sıra dışı karakteri dikkat çekti. Bu fragmanda, Cumali Koçovalı’nın kim ve nasıl biri olduğuna dair önemli ipuçları verildi.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

İşte Çukur 2. sezon 2. fragmanı

Çukur dizisinin geçtiğimiz sezon boyunca merakla beklenen karakteri Cumali Koçovalı’ydı. Karaktere hayat verecek ünlü oyuncunun kim olduğu uzun süre konuşuldu, merak edildi. Cumali Koçovalı, sonunda belli oldu. Çukur dizisinin Cumali Koçovalı karakterine hayat veren ismi, başarılı oyuncu Necip Memili oldu. Necip Memili, dizi ve karakteri hakkında yaptığı açıklamada “Başladığı günden beri büyük beğeniyle izlenen, çok iyi oyuncu kadrosu ve ekibi olan bir diziye dahil olmak benim için hem çok keyifli hem de çok heyecan verici. Ay Yapım ile ‘Yaprak Dökümü’ ve ‘Şahsiyet’ten sonra birlikte çalıştığımız üçüncü proje olacak. Her zaman çalışmaktan keyif aldığım bir yapım şirketi ve tekrar yollarımızın kesişmesi, böyle bir projede bir arada olmak benim için hem keyif hem de gurur verici.” ifadelerine yer verdi.

Necip Memili Kimdir?

Heyecanla beklenen Çukur dizisinin ikinci yeni sezonu, 17 Eylül Pazartesi günü SHOW TV ekranlarında yayınlanacak. Çukur izleyicisi, adrenalin dolu yeni bölümler için gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler