Ana SayfaDizilerÇukur 18. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı! Selim öldü mü?

İlgili Postlar

Çukur 18. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı! Selim öldü mü?

Son bölümü ile izleyicilere büyük şok yaşatan Çukur dizisinin 18. yeni bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, Medet Selim’i vuruyor! Kardeşi Yamaç’ı korumak isterken kurşunun hedefi olan Selim öldü mü? Detaylar haberimizde…

Çukur’da Selim öldü mü?

SHOW TV ekranlarının Pazartesi akşamlarına damgasını vuran iddialı dizisi Çukur’un 18. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Selim, Yamaç’ı eve götürmeye çalışıyor. Telaşlı bir hali olduğu gözlenen Selim, biraz sonra büyük bir şok yaşayacağından habersiz. Üzerinde bir battaniye ile kendini kamufle eden Medet, bir anda kendini gösteriyor ve elindeki silahla Yamaç’ı hedef alıyor. Medet’i fark eden Selim, Yamaç’ın önüne siper oluyor. Selim vuruluyor. İzleyiciler, “Selim öldü mü?” sorusunun yanıtını aramaya başladı. Çukur’un yeni bölümünden diğer bir fragman yayınlandığında merak edilen soruların yanıtları daha net belli olacak.

Çukur’un son bölümünde neler oldu?

Çukur’un dün akşam yayınlanan 17. bölümünde, Çukur sokaklarında “Vartolu öldü” nidaları yankılandı. Saadet, Vartolu’nun ölümü ile yıkılsa da belli etmemeye çalıştı. Yamaç, Vartolu’yu öldürenlerin kim olduğunu araştırmanın peşine düştü. Sena’nın etrafında dolanan kişinin Nazım olduğunu arkadaşı Deren’den öğrenen Yamaç, Nazım’ın peşine Aliço’yu takıyor. Aliço, Nazım’ın ofisinin önünde beklerken ofisten Hale’nin çıktığını görünce büyük bir şok yaşıyor.

Çukur’a yeni katılan polis amiri Emrah, ilk kez göründü. Emrah, ilk iş olarak Vartolu’nun adamlarının uyuşturucu imalatı yaptıkları yere baskın yapıyor ve ortalığı alt üst ediyor. Bununla da kalmayan Emrah, Çukur’da Yamaç, Meke, Emmi, Selim ve Paşa haricinde herkesi topluyor.

Akşın, Celasun ile arasına giren kişinin Karaca değil de annesi olduğunu öğrenince büyük bir pişmanlık yaşıyor. Selim, Ayşe’nin Vartolu’nun zoru ile değil de kendi isteği ile kaçtığını öğrenince küplere biniyor. Kızı Karaca’yı alıp eve götürürken, Ayşe’yi otel odasında sadece kimliği ile bırakıyor. Selim’in yeni adamı ise, otele geri dönüp Ayşe’ye kendi evinin anahtarını veriyor.

Çukur’un son sahnesine, arkadaşı Deren ile birlikte yemek yiyen Sena’nın yaşadığı şok damga vuruyor. Sena’nın, diziye yeni dahil olan polis amiri Emrah kardeşi olduğu ortaya çıktı. Yıllar sonra ilk kez ağabeyini karşısında gören Sena, büyük şok yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler