Ana SayfaDedikoduÇok Konuşulan Evliliklerinin Ardından Hızlıca Boşanan Çiftler!

İlgili Postlar

Çok Konuşulan Evliliklerinin Ardından Hızlıca Boşanan Çiftler!

Birbirlerine iddialı aşk sözcükleri fısıldadıktan kısa bir süre sonra ‘Hoşçakal, Sen Benden Daha İyilerine Layıksın’ diyen Ünlüler ve Eşleri!

Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ilişkisi başladığı sırada; Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz’ın evliliği henüz sonlanmadığı için bu ilişki magazin dünyasında epey yankı uyandırmıştı. Toplumdan gelen kınamalara rağmen Şeyma Subaşı 9 yıllık aşkı ile evlendi. Acun: Instagram’a girdiğim zaman Şeyma acaba ne giymiş olabilir kıyafetlerde acaba bir şey var mı yok mu. Orda adrenalin bum bum bum gerçekten motosiklette 300 gitmek kadar var yani.” dediği Şeyma’yla 1 yıl evli kaldı. 8 dakikalık bir dava ile bu evliliğin sonlandırılmasına da ‘evet’ dedi.

Kalben – Berkant Ali İncesaraç

Temmuz 2016’da evlenen Kalben ve Berkant Ali İncesaraç çiftinin boşanmaları da tazeliğini koruyan ayrılıklardan.. İncesaraç’tan şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanan Kalben, verdiği bir röportajda ise iki insanın hayatını birleştirmek için birbirlerini yıllarca tanımalarına gerek olmadığını vurgulamıştı

Bircan Bali – Şenol İpek

 5 yıl süren Bircan Bali – Şenol İpek evliliğinin resmen bittiğini, Bali instagram hesabından eski eşiyle yer aldığı bir fotoğrafla duyurmuştu. Her iki tarafta boşanmalarının sebebini ‘yıpranmışlık’ olarak açıklarken, Şenol İpek o dönem bağlandığı bir televizyon programında medenice ayrıldıklarını belirtmişti.

Mustafa Sandal – Emina Jahovic

Boşanmanın ayak seslerinin aylar öncesinden duyulduğu Mustafa Sandal ve Emina Jahovic çifti hakkında, o dönem çok fazla haber çıkmıştı. Emina Sandal’ın ev dekorasyonu konusunda müsrif olduğu ve Mustafa Sandal’ı bunalttığı dedikodular arasındaydı. Mustafa Sandal’ın, çocukların Sırpça öğrenmesinden rahatsızlık duyduğu için eşiyle tartıştığı haberi henüz gündemde yerini korurken, sonrasında Jahovic’in, Sandal’ı aldattığı iddiası magazin dünyasına bomba gibi düşse de, çift boşanmalarını ‘aşk bitti’ şeklinde özetleyip iddiaları yalanlamışlardı.

Tuba Ünsal – Mirgün Cabas

2013 yılında gazeteci Mirgün Cabas ile Almanya’da dünyaevine giren Tuğba Ünsal, 5 yıl süren evliliklerinin bittiğini kendi sosyal medya hesabından, eski eşi Mirgün Cabas ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafının altına düştüğü şu notla doğrulamıştı; Birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz. Aile olarak kalmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz. Bugün itibariyle hayatımızın yeni bir dönemine adım attık ve boşandık. Sevgiler.”

Demet Akalın – Okan Kurt

Sosyal medyada sık sık aile yaşantılarına dair gönderiler paylaşarak ve 4 yaşındaki kızları Hira Kurt’a Instagram hesabı açarak adından epey söz ettiren Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, 6 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Magazinde en gözle görülür olan ve Demet Akalın’ın açıklamalarıyla gerçekliğinin onaylandığı iddia ise Okan Kurt’un işlerinin kötüye gitmesi sonucunda eve haciz gelmesi ve kızları Hira’nın bu durumdan etkilenmesine üzülen Demet Akalın’ın boşanma talebi..

Ece Yosmaoğlu – Ozan Doğulu

3 kızının annesi Ece Yosmaoğlu (Doğulu) ile geçen aylarda tek celsede boşanan DJ ve aranjör Ozan Doğulu, geçen yıl Tuba Peksayar ile bir barda samimi şekilde görüntülenmesinin ardından her iki taraf da gizli aşk iddialarını yalanlamıştı. Ancak çiftin bu kaçamaktan dolayı boşandığı ileri sürülüyor.

Hande Ataizi – Benjamin Harvey

Hande Ataizi – Benjamin Harvey ilişkisinin bitiminde mahkeme tarafların anlaşmalı olarak boşanmalarına karar vererek, çiftin 4 yaşındaki çocuklarının velayetini, anne Hande Ataizi’ne vermişti. Ataizi, boşandıktan sonra ticari kaygı duyduğunu belirterek, eski eşinin soyadını kullanma talebiyle İstanbul Aile Mahkemesine başvurmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler