Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın Havuç yeni ailesini anlattı

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın Havuç yeni ailesini anlattı

Çocuklar Duymasın Havuç yeni ailesini anlattı… Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan genç oyuncu Mehmet baran Erdoğan, yeni ailesini anlattı. Havuç’un yeni ailesi hakkında detaylı bilgiler verdi. Havuç’un yeni ailesi nasıl? Detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın’da İlgi Gören Sahne!

Çocuklar Duymasın Havuç’undan samimi açıklamalar

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Havuç karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mehmet Baran Erdoğan, dizinin yeni sezonunda evlendiği eşi ve eşinin ailesi hakkında detaylı bilgiler verdi.

Mehmet Baran Erdoğan Kimdir?

Çocuklar Duymasın Havuç eşi ve ailesini nasıl anlattı?

Mehmet Baran Erdoğan’ın evlendiği eşi ve ailesinin Karadenizli. Erdoğan, eşi ve ailesinin Karadenizli oluşu, eşinin ailesi ile ilişkisi ve Karadeniz kültürü hakkında şu şekilde konuştu: Gerçekte de benim anne tarafım Karadenizli. O yüzden o kültüre çok yabancı değilim. Karadeniz kültürünü de çok severim. Şimdi de dizi de böyle oldu. Buse (Simay) mesela Karadenizli olduğundan mıdır bilmiyorum çok gerçek bir insan. Çok has bir insan, o yüzden iyi anlaşıyoruz. Haluk ile Rıza’nın çok iyi anlaşacakları şimdiden belli. Ama çok benzeyen insanlar bazen çatışma da yaşadıkları için o da olacaktır mutlaka. Kayınvalidelerin durumu çok acayip. Baya komikler. yani Sultan Hanım Meltem’i çok kıskanıyor ve o ne yaparsa aynısını yapıyor. Bence diziyi daha da eğlenceli hale getirecek bu durum.

Çocuklar Duymasın Havuç yeni ailesini anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler