Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın Dizisinde Seda Sayan Hareketi

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın Dizisinde Seda Sayan Hareketi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümünde çaycı Hüseyin’in Seda Sayan pozu çok konuşulacak!

Geçtiğimiz günlerde bir reklam kampanyası için Instagram’ın yeni akımı #fallingstars hareketiyle Seda Sayan’ın verdiği poz gündeme gelmişti.

Tüm dünyadaki starların son dönemdeki gözdesi olan ve milyonlarca Instagram kullanıcısının düşme konseptli farklı fotoğraflarının paylaşılmasına, bu kez Çocuklar Duymasın da katıldı!

Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosu

Çocuklar Duymasın dizisinde Seda Sayan hareketi çok konuşulacak!

Yeni bölümde Hüseyin’in kahvede okey tahtası çay tepsisi ve bardaklarla yerde verdiği poz, dikkat çekecek.

Dizinin eğlenceli ve komik sahnesinde Hüseyin, Seda Sayan duruşuyla konuşulacak.

Yeni bölümde neler olacak?

Çocuklar Duymasın 58. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk’un herkesten sakladığı amansız bir hastalığı mı var?

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında Haluk’un gizli gizli yaptığı telefon görüşmeleri Meltem’in dikkatini çekmeye başlar. Haluk, bu durumu asla Meltem’in duymasını istemez ancak Meltem bu işin peşini bırakmaz. Haluk’un telefonu çalar ve arayan kişi bir doktordur. Bunun üzerine Meltem, Haluk’un ondan sakladığı bir hastalığının olup olmadığından şüphe eder. Haluk ise Meltem’e zor günler geçirseler de bunu da aşacaklarını belirten bir konuşma yapar. Peki Haluk’un hastalığı ne?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!

57. bölümde neler olmuştu?

Sultan’ın on kilo fazlası vardır. Bu on kiloyu vermeden de, Havuç ve Simay’ın evlenmesini istememektedir. Düğünü ertelemek istemeyen Havuç ve Simay, Meltem ve Haluk’tan yardım ister. Meltem, Sultan’ın kilo vermesine yardımcı olmak için herkesi diyete sokar. Artık Haluk ve Rıza dahil herkes, Sultan’a destek olmak için diyete girmiştir. Bu konuda en çok zorlanan Taş Fırın Haluk olacaktır.

Gönül, Tuna’nın kendisi hakkında yazdığı mesajı öğrenince çok sinirlenmiştir. Zero Tuna’nın kendini affettirmesi için tek bir şansı vardır. Ancak bu sefer kendini affettirirken oldukça zorlanacaktır. Öte yandan Haluk, Havuç ve Simay için bir ev bulur. Bu sefer de Havuç ve Simay evi satın mı alsın yoksa kiralasın mı tartışmaları ortaya çıkar. Bütün bunlar yaşanırken, Arda ise Havuç’un mutluluğuna gölge düşürmek için en kötü planlarından birini devreye sokar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler