Ana SayfaÜnlülerCivan Canova Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlgili Postlar

Civan Canova Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta oyuncu Civan Canova, son yolculuğuna uğurlandı.

Civan Canova Yaşamını Yitirdi…

Oyuncu Civan Canova’dan bugün üzen haber geldi. Canova hayatını kaybetti. Usta oyuncunun vefat haberini Esra Dermancıoğlu, “Dostum bu hayatta içime en dokunan sıcacık Civan’ımı kaybettik” notuyla duyurdu.

Sanat Dünyası Yasta

Ünlü oyuncunun ölüm haberi sanat dünyasını da derdinden sarstı. Civan Canova’nın yeniden sağlığına kavuşması beklenirken ne yazık ki yaşama savaşına daha fazla dayanamadı. Bugüne dek birlikte rol aldığı tüm ekip arkadaşları ve dostları bu haberi gözyaşlarıyla karşılarken hayranları da Civan Canova’nın ölümüyle derinden sarsıldı. Ünlü oyuncunun naaşının ne zaman ve nerede kaldırılacağı ise ilerleyen saatlerde açıklanacak.

Civan Canova Kimdir?

Civan Canova Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Ani vefatıyla herkesi yasa boğan Canova’nın cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu. Ünlü ismin yakın dostu Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla törene dair detayları paylaştı.

Civan Canova Son Yolculuğuna Uğurlandı

Civan Canova için 23 Ağustos Salı günü saat 11.00’de Mecidiyeköy Büyük Sahne’de tören düzenlenecek. Öğle vakti Zincirlikuyu Camii’nde cenaze namazı kılınacak olan ünlü oyuncunun, ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Usta sanatçı için Mecidiyeköy Büyük Sahne’de tören düzenleniyor. Canova’nın naaşı saat 11.00’de sahneye getirildi. Ailesinin ‘Kalbin kalbimizde, elin elimizde… Daima ve sonsuza kadar’ yazılı çelengi duygulandırdı.

Ünlü oyuncunun ‘Üç Kuruş’ dizisinden rol arkadaşları, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse, Ekin Koç Uraz Kaygılaroğlu ve Bora Akkaş da törene katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler