Ana SayfaÜnlülerCinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar ekranlara geri dönüyor

İlgili Postlar

Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar ekranlara geri dönüyor

Cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olan Rüzgar Erkoçlar, Eylül ayında uzun yıllardır uzak kaldığı ekranlara geri döneceğinin müjdesini verdi. Erkoçlar, yeniden oyunculuğa başlamak için gün sayıyor. Detaylar haberimizde…

2013 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak yaşamına erkek olarak devam eden eski isi ile Nil Erkoçlar, yeni ismi ile Rüzgar Erkoçlar, ameliyat sonrasında oyunculuğa veda etmek zorunda kalmıştı. Erkoçlar, ekranlara geri dönüyor.

Rüzgar Erkoçlar Eylül’de ekranlara geri dönüyor

Nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile Eylül ayında dünya evine girmeye hazırlanan Rüzgar Erkoçlar, uzun yıllardır uzak kaldığı ekranlara geri dönüyor. Proje anlaşması yapmasının ardından kutlama için Cihangir’e giden Erkoçlar, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmadı. Yeni bir sinema filmi ile ekranlarda boy göstermeye başlayacağını müjdeleyen Rüzgar Erkoçlar, Eylül ayında hem evli bir erkek hem de sinema filmi oyuncusu olacağını açıklayarak “29 Eylül’de düğün var ve aynı tarihlerde çekimlere başlayacağım.” diye konuştu.

Eylül’de evleniyor

Önceki yaşamında Nil Erkoçlar olarak tanıdığımız Rüzgar Erkoçlar, Eylül ayında nişanlısı Tuğba Beyzaoğlu ile nikah masasına oturacak.

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler