Ana SayfaKimdirCihan Amasyalı kimdir?

İlgili Postlar

Cihan Amasyalı kimdir?

Cihan Amasyalı kimdir? Türk basketbolunun önemli isimlerinden olan Cihan Amasyalı kaç yaşında? Cihan Amasyalı hangi burç? Cihan Amasyalı aslen nereli? Cihan Amasyalı biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Sakaryalı ünlüler

Cihan Amasyalı kaç yaşında? Cihan Amasyalı hangi burç? Cihan Amasyalı aslen nereli?

19 mayıs 1983 doğumlu olan başarılı basketbolcu Cihan Amasyalı şu an 37 yaşındadır. Aslen Sakaryalı olan Cihan Amasyalı boğa burcudur.

Boğa Burcu Ünlüler

Cihan Amasyalı kimdir?

1983 yılında Sakarya’da dünyaya gelen Cihan Amasyalı, basketbola dönemin en gözde takımlarından olan Ülkerspor’da basketbol hayatına başladı. Altyapıda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Amasyalı, yıldız ve genç takımlarda şampiyonluklar yaşadı. Guard pozisyonunda oynayan tecrübeli oyuncu, Ülkerspor’un ardından Darüşşafaka, Banvit, TED Ankara Koleji, Tekelspor, Erdemirspor, Bahçeşehir koleji, Samsunspor, TTNet Beykoz, Torku Konyaspor’ gibi türkiye basketbol liglerinin önemli takımlarının formasını giymiştir. halen aktif olarak basketbol yaşantısına devam etmektedir.

Cihan Amasyalı Wikipedia

Cihan Amasyalı başarıları

TED Ankara Kolejliler ile Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk yaşayan cihan amasyalı altyapı katagorilerinde ise yıldız ve genç takımlarda 2 kez altın madalya kazanmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler