Ana SayfaÜnlülerChris Hemsworth’ten Dönüş Sinyali

İlgili Postlar

Chris Hemsworth’ten Dönüş Sinyali

Chris Hemsworth bilindiği üzere yaklaşık 6 yıldır Thor karakterini başarılı bir şekilde canlandırmaktaydı. Hatta öyle ki birçok izleyici için yapımın önüne geçen bir karakter olmayı başarmıştı. Seyircinin çok sevdiği Thor karakterini canlandıran Chris Hemsworth için artık veda zamanı geldi çattı. Fakat Chris Hemsworth geçtiğimiz gün bu konuda yaptığı açıklamayla sürpriz bir gelişmenin oluşabileceğinin sinyallerini verdi.

Chris Hemsworth’ten Hayranları Sevindiren Açıklama

Normal koşullarda Chris Hemsworth’un  Marvel ile olan sözleşmesi sona erdi.  Sadece onun değil birçok oyuncunun sözleşmeleri dolmak üzere. Bu bakımdan yeni filmlerde karakterlerden bazılarının öleceği, yeni yüzlerin dahil edeceği tahmin ediliyor. Marvel, ülkenin en önde gelen yapım şirketlerinden bir tanesi ve özellikle “Yenilmezler “ filminin serileriyle dikkat çekiyor.

Chris Hemsworth, yaptığı açıklama ile sözleşmesi dolmasına rağmen devam etmek istediğini açıkça vurguladı. Bu açıklama, yapımın fanları tarafından sevinçle karşılandı. Gözler şimdi bu açıklamaya nasıl bir reaksiyon göstereceği merak edilen Marvel yapım şirketinde. Marvel özellikle son yıllardaki yapımlarıyla sektörde büyük bir fark yaratırken, bu konuda da önemli bir gelişmenin duyurulması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler