Ana SayfaÜnlülerCHP’den Haluk Levent'e Hatay Adaylığı Teklifi Geldi

İlgili Postlar

CHP’den Haluk Levent’e Hatay Adaylığı Teklifi Geldi

Deprem döneminde yaptığı yardımlar ile önde gelen isimlerden olan Haluk Levent’e CHP’nin Hatay belediye başkanlığı için teklif götürdüğü ortaya çıktı. İşte detaylar.

Hatay’da belediye başkanlığı için yeni isimleri değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sürpriz bir isimde karar kıldı. AHBAP Derneği ile deprem döneminde büyük güven yaratan ve yardımlarıyla halkın bir kez daha sevgisini kazanan Haluk Levent’e teklif götürüldü. Hatay belediye başkanlığı için Haluk Levent ile görüşme sağlayan CHP heyeti, görüşmeden istediği sonucu alamadı.

Haluk Levent Teklifi Kabul Etmedi

Haluk Levent, kendisine gelen adaylık teklifini geri çevirdi. Konuyla ilgili haberlerin sosyal medyada yer almaya başlamasının ardından ise şarkıcı resmi hesabından bir açıklama yaparak konuya açıklık getirdi. Açıklamasında 3 gün önce teklif aldığını belirten Haluk Levent, ilk günden beri verdiği sözünü hatırlatarak siyasete katılmayacağını yineledi.

CHP’den Haluk Levent'e Hatay Adaylığı Teklifi Geldi
CHP’den Haluk Levent’e Hatay Adaylığı Teklifi Geldi

X üzerinden açıklama yapan Haluk Levent, “CHP’den Hatay Büyükşehir başkan adaylığı için teklif gelmesi hakkında: Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var.” dedi.

CHP’den gelen teklifi reddeden ve bu konuda net açıklamalar yaparak spekülasyonların önüne geçen Haluk Levent, bu açıklaması sonrasında X’te büyük takdir gördü. Sevenleri yaptıkları paylaşımlarıyla sanatçıya destek verdi. Bazı sevenleri ise Haluk Levent’in başarısından partilerin bu şekilde yararlanmasının uygun olmadığını da ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler