Ana SayfaKimdirCharles Carroll Kimdir?

İlgili Postlar

Charles Carroll Kimdir?

Söz dizisinde yer alan ve Cortez karakterine hayat veren Charles Carroll Kimdir? Charles Carroll Nerelidir? Charles Carroll Kaç Yaşında? Charles Carroll Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Charles Carroll Nerlidir? Charles Carroll Kaç Yaşında? Charles CarrollCharles Carroll Hangi Burç?

Charles Carroll, 12 Mayıs 1952 tarihinde Amerika Los Angeles’ta dünyaya gelmiştir. 66 yaşında olan oyuncu Boğa burcudur.

Charles Carroll Kimdir?

Oyuncu Charles Carroll ülkemizde Savaşçı adlı dizide Cortez karakterine hayat vermekte. Aslen Arjantin asıllı olan Charles Carroll, Amerikan vatandaşı, Buenos Aires’lidir. Uzun senelerdir yaşamını İstanbul’da devam etirmekte.

Charles Carroll,  Talk Of The Devil, RoboCop, Tam Zamanında, The Last Days of Frankie the Frankie The Fly, Salton Denizi, Kirli Para, Arka Sokaklar, Hatırla Sevgili, Maskeli Beşler Irak, Son Osmanlı Yandım Ali, Amerikalılar Karadenizde 2, Zincirbozan, Arog, Adanalı, Akasya Durağı, Devrim Arabaları, Osmanlı Cumhuriyeti, Miss Nobody, Ben Dört Numara ve Savaşçı gibi pek çok projede yer almıştır.

Uzun senelerdir Türkiye’de amerikan aktör açığını kapattığını bildiğimiz Charles Carroll Türk oyuncular kadar Türk dizilerinde ve sinema filmlerinde yer bulmuştur. Amerikan aksanı ile iyi denilebilecek derecede Türkçe konuşabilmektedir.

Savaşçı Oyuncu Kadrosu

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler