Ana SayfaÜnlülerCeza'dan Killa Hakan'ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

İlgili Postlar

Ceza’dan Killa Hakan’ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Killa Hakan adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş’un sağlık durumu hakkında bilgi yakın arkadaşından geldi. Ceza’dan Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Ceza, “Maalesef 3 gündür yoğun bakımda, durumu çok kritik ve dualarımıza ihtiyacı var.” dedi.

Son Dakika Haberi! Ünlü Rapçi Killa Hakan Komaya Girdi!…

Kısa bir süredir sağlık problemleriyle başı dertte olan  ve şimdi ise hastanede tedavi altında olan Almanya doğumlu usta rapçi Killa Hakan komaya girdi. Asıl adı Hakan Durmuş olan başarılı müzisyen ‘in sağlık durumu hakkında yakın arkadaşı rapçi Massaka ‘dan yeni bir açıklama geldi. Ünlü rapçiyle ilgili, “Şu an hastanede ve durumu kötüleşti. Kendisi şu an komada” şeklinde bilgi verdi…

Massaka Kimdir?

Yaşamına Almanya ‘da sürdüren başarılı rapçi Killa Hakan ‘ın uzun bir süredir sağlık problemleriyle uğraştığı ve tedavi gördüğü öğrenilmişti. Fakat 49 yaşındaki başarılı şarkıcıdan korkutan haber maalesef geldi. Yakın arkadaşı Rapçi Massaka, dostunun sağlık durumu hakkında yeni açıklamalar yaptı…

“Ortalıkta Dönen Yanlış Bilgilere, Başka Yerden Duyduklarınıza İtibar Etmeyin”

Ünlü rapçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda açıklamada şöyle söyledi;
“Herkese selam arkadaşlar. Killa Hakan bildiğiniz gibi uzun zamandır sağlık sorunlarıyla uğraşıyordu. Son günlerde durumu ağırlaştı. Şu an hastanede ve durumu kötüleşti. Kendisi şu an komada. Biz Berlin ‘de yanındayız. Merak edip arayan, soran herkesten Allah razı olsun. Ortalıkta dönen yanlış bilgilere, başka yerden duyduklarınıza itibar etmeyin. Bizim dışımızda açıklama yapanları ciddiye almayın. Gelişme olduğunda sizi habersiz bırakmayacağız. Dualarınızı bekliyoruz.”

Killa Hakan Kimdir?

Ceza’dan Killa Hakan’ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Ünlü rapçi, “Arkadaşlar, değerli Killa Hakan ile ilgili haberleri ben de yanımdakilerden alıyorum. Maalesef 3 gündür yoğun bakımda, durumu çok kritik ve dualarımıza ihtiyacı var. Bir an önce güzel haber almak için bekliyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler