Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCeza, Fuat Ve Cartel Grubu 'ndan Uyuşturucuya Hayır Projesi...

İlgili Postlar

Ceza, Fuat Ve Cartel Grubu ‘ndan Uyuşturucuya Hayır Projesi…

CARTEL grubundan Ince Efe’nin hazırlayarak yapımını üstlenmiş olduğu “YOK” adlı uyuşturucuya hayır diyen UDDY proje albümü, 21 senelik bir aranın ardından ilk defa Türkiye’de. CEZA ile birlikte Fuat, Cartel Grubu’ndan Ince Efe gibi toplam 19 rapçinin bir araya geldiği albüm müzikseverlerle buluştu. Detaylar Haberimizde…

Ceza, Fuat Ve Cartel Grubu ‘ndan Uyuşturucuya Hayır Projesi…

“YOK” adlı proje albümü, ilk defa uyuşturucuya DUR demek için yapılan bir proje olarak öne çıkıyor. Ceza bu projeyi ilk duyduğu zaman mutlu olmuş ve albümde zevkle yer alacağını belirten isimlerden biri olmuştur. Fuat Ergin’de projeye çok büyük bir önem verip projede yer almıştır.

Ceza Kimdir?

“YOK” Cartel Grubu ‘dan Özel Bir Proje…

Proje ile alakalı fikir ise Cartel Grubu’ndan Çelik Bilek ismiyle bilinirlik elde eden Ince Efe (Abdurrahman ince)’ye aittir. “YOK” adlı proje Almanya’da ve tüm dünyada uyuşturucu maddeler gençleri zehirlerken Cartel Grubu üyelerinin bir şeyler yapmayı hayal ederek ses çıkartabilme amacıyla ortaya çıkan özel bir projedir.

“YOK” Tüm Dijital Platformlarda…

Bu sebeple proje uzun çalışmalar sonucunda müzikseverlerle buluşacağı halini almıştır. Efeler Area etiketiyle çıkan albüm tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler