Ana SayfaDedikoduCeyhun Fersoy Kazayla İlgili Sorulara Yanıt Verdi

İlgili Postlar

Ceyhun Fersoy Kazayla İlgili Sorulara Yanıt Verdi

‘Baş Belası’ tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden ekibi taşıyan minibüs, Merzifon’a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR’a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Kazadan kurtulan isimlerden Ceyhun Fersoy, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Ceyhun Fersoy kazayla ilgili sorulara yanıt verdi. İşte o yanıtlar;

Herkesi Sarsan Kaza

Çorum’da “Baş Belası” adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun’a gitmek üzere önceki gece yola çıkan oyuncuları taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki minibüs, önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki TIR’a arkadan çarpmıştı. Minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken, sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralanmıştı.

Ceyhun Fersoy’dan İçleri Burkan Paylaşım

Kazada ekip arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ceyhun Fersoy, evinde çekilen bir fotoğrafı duygusal notla paylaştı. Fersoy paylaşımında şunları ifade etti:

Nerden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum… Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum… Sanki filmin içinde bir sahneyi oynamış gibiydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, çünkü 3 değerli arkadaşımız bunu istemezdi… Çok değerli yol arkadaşlarımı kaybetmenin üzüntüsünü tarif edemem, Allah düşmanımın başına vermesin… Şimdi ayağa kalkma zamanı… Güçlenip daha iyi olmalıyız, olacağız… Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum… Arayan, mesaj atan herkese sevgiler… Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, iyi ki varsınız. Üç değerli dostlarımız için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz… Onlara ihanet etmeyeceğiz…

Ceyhun Fersoy Kimdir?

Ceyhun Fersoy Kazayla İlgili Sorulara Yanıt Verdi

Arkadaşlarını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşayan 40 yaşındaki Ceyhun Fersoy, aktif olarak kullandığı 150 bin takipçili Instagram hesabından sevenleriyle soru-cevap etkinliği yaptı.

Sağlık durumunu soran hayranına bilgi veren ünlü isim, “Şimdilik durumum iyi… Ayak bileğimden ameliyat oldum, kırıklar ve bağ kopması var” diye yazdı.

“Çok zor biliyorum, ama o anı hatırlıyor musunuz?” diye soran bir takipçisine de yanıt veren Fersoy, “Hiçbir zaman, hiçbir yerde anlatmayacağım…” cevabıyla görenleri duygulandırdı.

Oyuncu, “Sen bize Tanrı’nın armağanısın. Yeni hayatın hayırlı olsun” mesajını gönderen hayranına; “Evet, 2’nci doğum günüm 20 Kasım 2022” şeklinde yanıt verdi.

“Tolga’yı özlüyor musun?” ve “Tolga Güleryüz’ün anısı ve adını yaşatmak için bir proje var mı?” sorularına da kayıtsız kalmayan Fersoy, sırasıyla “O hep benim…” ve “Olacak” yanıtlarını verdi.

Kazadan ağır yaralı bir şekilde kurtulan Sergen Deveci’nin durumunu soran sevenlerini de cevapsız bırakmayan Ceyhun Fersoy, “Biraz önce konuştum, her geçen gün daha iyi oluyor” diye yazarak, güzel haberi paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler