Ana SayfaKimdirTaha Özer'in Klibinde Oynayan Ceyda Kolat Kimdir?

İlgili Postlar

Taha Özer’in Klibinde Oynayan Ceyda Kolat Kimdir?

Geçtiğimiz gün Taha Özer’in Seyhan Müzik etiketi ile yayınladığı defile niteliğindeki “Vay Canına” klibinde dikkat çeken isim Ceyda Kolat kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Ceyda Kolat Aslen Nerelidir? Ceyda Kolat Kaç Yaşında? Ceyda Kolat Hangi Burç?

Taha Özer’in klibinde oynamasıyla ve ardından sosyal medya üzerinden fotoğrafları paylaşılan Ceyda Kolat 22 yaşındadır. 1 Ocak 1997 tarihinde Denizli’de doğan Ceyda Kolat aslen Denizlilidir. Genç model oğlak burcudur.

Ceyda Kolat Kimdir?

Sosyal medyada 2,5 milyon takipçiye sahip olan Taha Özer’in “Vay Canına” adlı klibinde 30 farklı mankenle birlikte oynayan Ceyda Kolat en dikkat çeken isim oldu. Kumburgaz sahil üzerinde çekilen Taha Özer – Vay Canına şarkısında başrol oyunculuğu yapan Ceyda Kolat büyük dikkat çekti.

Oynadığı klibin ardından Taha Özer tarafından sosyal medya hesabından da paylaşılan Ceyda Kolat olay yarattı. Taha Özer’in klibinde oynayan Ceyda Kolat instagram hesabı için buraya tıkla.

Mankenlik hayatının yanı sıra eğitimine hala devam eden Ceyda Kolat, Denizli’de bulunan Pamukkale Üniversitesinde Müzik ve Sahne Sanatları okuyor. Özellikle oynadığı klip ve ardından Taha Özer’in sosyal medya paylaşımıyla birlikte ünlü olan Ceyda Kolat, ününe ün kattı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler