Ana SayfaKimdirCeren Ezgü kimdir?

İlgili Postlar

Ceren Ezgü kimdir?

Türk halk müziğinin en başarılı temsilcilerinden Sümer Ezgü ve sevilen televizyon sunucusu Serap paközün kızları Ceren Ezgü Kimdir? Ceren Ezgü Aslen Nerelidir?


Bugün Doğan Ünlüler

Ceren Ezgü aslen nereli? Ceren Ezgü şuan kaç yaşında? Ceren Ezgü hangi burç?

Ceren Ezgü 1988 doğumludur. Aslen Burdur’ludur. Ceren Ezgü şuan 30 yaşında.

Ceren Ezgü Kimdir?

Ceren Ezgü Türkiye’de televizyon ekranlarının ünlü isimlerinden Serap Ezgü ve sanatçı Sümer Ezgü‘nün kızıdır.  Serap Ezgü 29 Mayıs 2017 tarihinden itibaren TV8 ekranlarında Gerçeğin Peşinde isimli programı başarılı şekilde sunmaktadır. Sümer Ezgü ise ekranın sevilen Türk halk müziği sanatçısıdır. Serap Ezgü ve sanatçı Sümer Ezgü daha sonra boşanmıştır.

1988 yılında dünyaya gelen Ceren Ezgü baba tarafından aslen Burdur’ ludur. Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Başarılı bir avukattır.

Serap Paköz’ün Kızı Dünyaevine girdi!

Güzel Avukat Ceren Ezgü, ekranda yer almaktan çok hoşlanmıyor. Annesi ve Babasının ünlü olmasına rağmen, ekranda hiç görünmüyor. Spor yapmayı çok seven Ceren Ezgü, boş vakitlerinde yürüyüş yaparak kendini dinlendiriyor.

Sümer Ezgü ve Serap Paköz’ün kızları Ceren Ezgü ve Ozan Orsan, 11 yıllık ilişkileri ardından evlenmişlerdir. Ozan Orsan, Sabancı Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu ve Amerika’da master yapmıştır. Enerji sektöründe faaliyet gösteren kendi şirketinin başında yer alıyor.

Çocukluk arkadaşı olan çifttin düğününe aile üyeleri ve çok sayıda ünlü davetli katıldı. Ceren Ezgü ve Ozan Orsan balayı için Afrika’ya gidecek. Uzun bir tatil ardından Sümer Ezgü ve Serap Paköz’ün kızları Ceren Ezgü ve Ozan Orsan çifti Türkiye’ye dönecekler…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler