Ana SayfaKimdirCeren Balcı Kimdir?

İlgili Postlar

Ceren Balcı Kimdir?

Exxen’de yayımlanan “Öğrenci Evi” dizisinin sevilen oyuncusu Ceren Balcı kimdir? Ceren Balcı kaç yaşında? Ceren Balcı dizileri neler? Ceren Balcı filmleri neler? Ceren Balcı aslen nereli? Ceren Balcı hangi burç? Ceren Balcı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ceren Balcı Kaç Yaşında? Ceren Balcı Aslen Nereli? Ceren Balcı Hangi Burç?

Ceren Balcı 1 Ocak 2000 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Ceren Balcı, Oğlak burcudur.

Ceren Balcı Kimdir?

Ceren Balcı eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü”nü kazanan Ceren Balcı, biryandan da oyunculuk eğitimleri almıştır. Tiyatroyu çok sevdiğini dile getiren Ceren Balcı kayak yapmayı, doğa yürüyüşü yapmayı da sevmektedir. Ceren Balcı ekran karşısına ilk kez 2020 yılında Fox Tv ekranlarında yayımlanan Öğretmen dizisiyle geçmiştir. Dizide canlandırdığı karakterler beğeni toplayan Ceren Balcı, şimdi 1 Ocak tarihinde yayım hayatına başlayan Exxen platformunun orijinal içeriği olan “Öğrenci Evi” dizisinde rol almaktadır.

Ceren Balcı Dizileri

  • 2021 – Öğrenci Evi
  • 2020 – Öğretmen
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler