Ana SayfaÜnlülerCerem Onurluer ve Mert Aydın'dan "İnsafsız" Geldi

İlgili Postlar

Cerem Onurluer ve Mert Aydın’dan “İnsafsız” Geldi

Müzik dünyasına yeni bir soluk getirecek olan iki genç ve başarılı sanatçı Cerem Onurluer ve Mert Aydın’dan “İnsafsız” Geldi

Sahnelerin genç ve assolistlerinden birisi olan Cerem Onurluer ve Mert Aydın’dan rahmetli sanatçı İbrahim Erkal’ın hafızalara kazınan unutulmaz şarkısı İnsafsız’ı yeniden yorumlayarak yeni bir soluk getirdi.

Cerem Onurluer Kimdir?

Mert Aydın Kimdir?

Cerem Onurluer ve Mert Aydın’dan “İnsafsız” Geldi

Ortaokul zamanından itibaren itibaren İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet konservatuarı Çalgı bölümünde Müzik eğitimini tamamlayan ve küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olan Cerem Onurluer yeni single çalışması ile dinleyicilerle buluştu.

Şimdiye kadar birçok ünlü isimle çalışan Mert Aydın’ın aranjesi ile birlikte hazırlamış oldukları “İnsafsız” şarkısı yeniden yorumlayan Cerem Onurluer, Azka Müzik’ten yayımlanan şarkının söz ve bestesi ise rahmetli sanatçı İbrahim Erkal’a ait.

Klip çekimlerinde yönetmen koltuğunda Emrah Özbilen yer aldı. -5 derecede çekimleri yapılan klipte Cerem Onurluer oldukça zor anlar yaşadı. 1 Nisan’dan itibaren dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

Canlı performansı ve etkileyici ses rengi ile bu güne kadar bir çok ünlü mekan’da sahne alan ve her tarzı başarıyla yorumlayan Cerem Onurluer sahnelerin en genç assolisti olarak adını şimdiden konuşturuyor.

Cerem Onurluer Instagram

Mert Aydın Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler