Ana SayfaKimdirCenk Durmazel Kimdir?

İlgili Postlar

Cenk Durmazel Kimdir?

Türk komedyen ve Malt Grubu üyelerinden Cenk Durmazel Kimdir?, Cenk Durmazel Nerelidir?, Cenk Durmazel Kaç Yaşında?, Cenk Durmazel Biyografisi ve Cenk Durmazel hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Cenk Durmazel Nerelidir? Cenk Durmazel Kaç Yaşında? Cenk Durmazel Hangi Burç?

Cenk Durmazel, 28 Eylül 1971 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.  46 yaşında olan Durmazel, Terazi burcudur.

Cenk Durmazel Kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünü okumuştur. 1990’lı yıllarda grupla müzik çalışmaları yapmış ve daha sonra 2006 yılında Malt adındaki grubun kurucuları arasında yer almıştır. Müziğini ilk defa Kadıköy Anadolu Lisesinde “Handle with care” adlı grupta başladı. Hey dergisinin yarışmasında 2. olduktan sonra “Hey Boys” adındaki karma albümde şarkısı konuldu. Kadıköy belediye konservatuarında şan bölümündeokumuştur ve  okurken “Badluck” adlı gruba katılmıştır.

Badluck’la 1989-1995 seneleri arasında pek çok konser verdi ve bar programları yapmıştır. 1992 senesinde Badluck kendi adını taşıyan ilk ve tek albümünü yayınlamıştır. 1993 senesinde İnönü Stadında Bon Jovi’nin ön grubu olarak sahne aldılar ve 60 bin kişinin önünde şarkılarını söyleyip çaldılar. 1995-2000 seneleri arasında, ev stüdyosunda beste çalışmalarına başlayan Cenk Durmazel, grup çalışmalarına ara vermiş ve Erdem Uygan ile birlikte televizyon, radyo ve sahne programları yapmışlardır.

2000 senesinde “Kavırma” isminde grubu kurarak bir yıl boyunca çeşitli barlarda cover şarkılar çaldılar. 2002 senesinde kurduğu “Shortcut” adında şarkı besteledi ve söz yazdı. 2005 senesinde Malt grubunu kurdu ve halen bu grupla çalışmalarına devam ediyor.

Cenk Durmazel, İstanbul’da üniversitede aynı bölümde tanıştıkları Erdem Uygan‘la birlikte 90’lı senelerde pek çok televizyon ve radyo programı yapmışlardır. “Cenk Erdem” olarak anılan Cenk Durmazel ve Erdem Uygan, S’nek TV’de ve Kanal 24’de (HÖTK) canlı yayın programlarında absürt komedi tarzında beğeni alan birçok TV ve Radyo yayını yapmışlardır.

Cem Yılmaz’ın G.O.R.A filminde de yer alan ikilinin en sevilen Tv programları “Müebbet Muhabbet’tir.” Hafta içi her akşam Power FM de Erdem Uygan ile birlikte 18-20 saatleri arasında radyo yayını yapmışlardır.

Cenk Durmazel, evlidir. Bir oğlu vardır.

Cenk Durmazel, senaryosunu Gupse Özay,  yazdığı Deliha filminde rol aldı..

Filmleri ve Dizileri :

  • 2014 – Deliha (Fevzi) (Sinema Filmi)
  • 2005 – Keloğlan Kara Prens’e Karşı(Karagöz)(Sinema Filmi)
  • 2004 – Avrupa Yakası 1. Sezon (Konuk Oyuncu) (Bölüm) (TV Dizisi)
  • 2003 – G.O.R.A (Doktor)(Sinema Filmi)

    CENK DURMAZEL KİTAPLARI

  • 2007/HAYAT ÇOK GARİP, VAPURLAR FİLAN / MÜEBBET MUHABBET 2
  • 2003/MÜEBBET, MUHABBET
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler