Ana SayfaÜnlülerCengiz Kurtoğlu'nun Tepkisi Şaşırttı!

İlgili Postlar

Cengiz Kurtoğlu’nun Tepkisi Şaşırttı!

Fantazi müziğinin efsane isimlerinden usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu, evlilik teklifi yapmak için sahnesine çıkan genç çiftin öpüşmeye başlaması sonucu panikledi. Usta Sanatçı’nın panik dolu tepkisi hayranlarına kahkahaya tufanı yaşattı, detaylar Haberimizde..

Cengiz Kurtoğlu’ndan Zeybek Show!

Cengiz Kurtoğlu’nun Evlenecek Gençlere Tepkisi Şaşırttı!

Slow parçaları ile gönüllere taht kurmuş şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nun, sahne aldığı bir konserde enteresan ve komik anlar yaşandı.  Eski ve yeni şarkılarını sahne performansında birbirinden sevilen romantik eserleriyle harmanlayan  usta şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, evlenmek istediklerini dile getiren iki genç çifti sahneye çıkardı. Mutlu evliliğin nasıl olacağı ile ilgili anılarını sahnede anlatan Cengiz Kurtoğlu, çiftin evlilik teklifinin hemen peşinden öpüşmeye başlaması sebebiyle birden panik oldu.

Cengiz Kurtoğlu kimdir?

“Ne Yapıyorsunuz Arkadaşlar, O İşi Evlenince Yaparsınız”

Öpüşmeye başlayan genç çiftin yüzünü elleriyle kapatmaya çalışan üstad Cengiz Kurtoğlu, sahnesini izlemeye gelen hayranını kahkahaya boğdu. Cengiz Kurtoğlu genç çifte, “Ne yapıyorsunuz arkadaşlar, o işi evlenince evde halledersiniz. Aman.” diyerek tepki gösterdi.

Cengiz Kurtoğlu, 48 yıllık eşini aldattı mı? Yanıtı kendisi verdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler