Ana SayfaÜnlülerCemiyet Hayatına Hızlı Bir geçiş yapan Yasemin Özilhan'ın Müthiş Değişimi!

İlgili Postlar

Cemiyet Hayatına Hızlı Bir geçiş yapan Yasemin Özilhan’ın Müthiş Değişimi!

17 yaşındayken, 2002 yılında Koçum Benim dizisiyle ekranlarda görmeye başladığımız güzel oyuncu, oyunculuğu bırakması ardından, kendini cemiyet hayatına attı. Şu sıralar ise güzelliğiyle ve değişimi ile dikkat çekiyor. İşte detaylar…

Yasemin Özilhan Kimdir?

Yasemin Özilhan Cemiyet Hayatına Girdi!

Son olarak Doktorlar dizisinde Ela Altındağ karakterini canlandıran oyuncu, bu dizinin sona ermesinin ardından oyunculuk hayatını sonlandırdığını açıkladı. Oyunculuk yapmayacağını açıklayan Yasemin Özilhan, 16 Temmuz 2011 tarihinde İşadamı İzzet Özilhan ile evlendi. Çiftin Emine Ve Eda adında iki kız çocukları oldu. Her fırsatta oyunculuğu bırakma nedeninin, kendi kararı olduğunu dile getiren Yasemin Özilhan, Kocası baskı yaptı çalıştırmadı iddialarını yalanladı. Evlikten sonra ise Cemiyet hayatına hızlı bir geçiş yaptı. Şu sıralar ise güzelliğiyle dikkat geçen Özilhan, cemiyette konuşulan güzeller arasında. Değişim sürecine giren Yasemin Özilhan, cemiyette göz dolduruyor.

Yasemin Özilhan’ın Müthiş Değişimi!

Anadolu Grubu’nun veliahtlarından; İzzet Özilhan’la evlenen Yasemin Özilhan için artık bambaşka bir dünya aralanmıştı. 10 Ocak 2010 tarihinde yaptığı basın açıklamasıyla sürpriz bir şekilde oyunculuğu bıraktığını duyurmuştu. Ardından jet hızıyla cemiyet hayatında görmeye başladık. Kendiyle ilgili değişikliklere başlayan Yasemin Özilhan, önce kaşlarını değiştirerek işe başladı. Alıştığımız ince kaşlarının yerini artık daha kalın kaşlar almıştı. Ve ince dudaklar  şişmeye başladı. Daha sonra ise botokslara başladı ve daha kemiksi bir yüze sahi oldu. Ve oyunculuktan cemiyet hayatına girmişti artık! Pahalı kıyafetler ve lüks bir yaşam dolayısıyla cemiyet hayatına da girmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler