Ana SayfaKimdirCemil Demirbakan Kimdir?

İlgili Postlar

Cemil Demirbakan Kimdir?

“Ceviz Ağacı” şarkısıyla çok sevilen Cemil Demirbakan kimdir? Cemil Demirbakan kaç yaşında? Cemil Demirbakan aslen nereli? Cemil Demirbakan’ın kaç albümü var? Cemil Demirbakan hangi burç? Cemil Demirbakan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Cemil Demirbakan Kaç Yaşında? Cemil Demirbakan Aslen Nereli? Cemil Demirbakan Hangi Burç?

Cemil Demirbakan 7 Mayıs 1971’de Ankara’da doğmuştur. Aslen Ankara’lı olan Cemil Demirbakan Boğa burcudur.

Cemil Demirbakan Kimdir?

Cemil Demirbakan eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. İlkokul yıllarından beri müziğe ilgisi olan Cemil Demirbakan, “Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü”nden mevzun olduktan sonra, 1990 senesinde arkadaşlarıyla birlikte ilk müzik grubu olan “Skoçbıryat Kardeşler”i bir araya getirmiştir. Bu gurupla Ankara’nın çeşitli yerlerinde sahne almaya başlamış ve kısa sürede sevilen gruplar arasında yerlerini almışlardır.

Askerden döndükten sonra yeni bir müzik grubuna dahil olan Cemil Demirbakan, konserlerinden birinde Onno Tunç ile tanışmıştır. Ardından müziğe ara vererek mühendisliğe dönen Cemil Demirbakan, 90’lı yılların sonunda doğru “Cornflakes” grubuna katılmıştır. Bu esnada yolu “Yüksek Sadakat” grubuyla kesişen Cemil Demirbakan bir süre her iki grupla sahne almıştır. 2008 senesinde “Yüksek Sadakat” grubundan ailesine daha çok vakit ayırmak için ayrılan Cemil Demirbakan, 2012 senesinde birçok şarkıcıyla düet yapmış ve şarkıları dinleyiciler tarafından çok beğenilmiştir.

2015 senesinde “Ceviz Ağacı” şarkısıyla büyük bir başarı yakalayan Cemil Demirbakan 2018 senesinde “Oldum Sana” şarkısıyla yeniden sevenleri ile buluştu.

Cemil Demirbakan Albümleri

  • 2012 – Ceviz Ağacı
  • 2008 – Katil & Maktül
  • 2005 – Yüksek Sadakat
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler