Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz:’’Pide Salonum Yok’’

İlgili Postlar

Cem Yılmaz:’’Pide Salonum Yok’’

Cem Yılmaz, Marka 2017 Konferansı kapsamında önceki gün gazeteci Mirgün Cabas’ın moderatörlüğünde düzenlenen oturumda soruları yanıtladı.

Cem Yılmaz, filminde rol alması için Tarkan’a teklifte bulunduğu iddiasına da yanıt verdi: “Tarkan’a rol teklif etmedim. Müzikal anlamda 90’lı yıllarla ilgili benim hayatımda önemli olan insanlara bu teklifi yaptım, hiç esirgemediler sağ olsunlar.”

cem-yilmaz

Arif v 216 filmini 5 Ocak 2018’de seyirciyle buluşturacak olan Cem Yılmaz, “Gişede hüsran yaşadınız mı hiç?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Gişe işi bir muamma. Bilmiyorum, ben hüsranı hiç tatmadım. Eğer arşivi karıştırırsan, 3 milyon 900 bin izlenmiş bir ‘AROG’ filmi var. Vizyona girdiğinin ikinci günü gazetede ‘Hüsran’ diye haber gördüm. Nasıl hüsran bu? Öyle hüsran herkese nasip olsun.”

Komedyen, “marka olmak” hakkında konuşurken şöyle dedi: “Bir şeyi korumak, gözetmek içim markalaşmak elzem. Bana zamanında çok alaycı yaklaştılar. Bir patentle ilgili ismimi tescil ettirmiştim, ‘Cem Yılmaz adıyla boru mu imal edeceksin?’ diyenler oldu. Ama konu o değil. O bir prosedür. Birinin suistimal etmemesi için. Sosyal medya hesabı da öyle bir şey ya.

TİCARİ OPERASYONUM YOK

Yıllardır direndim, yapmadım ama bakıyorsun sahte bir hesap açılıyor, gıyabında orada yazıyor, dolayısıyla onları tescil etmeye mecbursun. Kendi adıma ticari bir operasyonum yok. Yani bir pide salonum yok. Film yapmaya çalışıyorum ama bu sefer çok fena bir film yaptık.”

Son dönemde vizyona giren filmler hakkında da konuşan Cem Yılmaz, “Ne yazık ki son 1 aydır bir şey izleyemiyorum. Kıymetli filmler de son bir ayda vizyona girdi. Gülse’nin filmi çok şahane, Ayla çok güzel gidiyor. Güzel filmler de vardı, insanlar ıskaladı ama ben çok beğenmiştim. Barış Arduç’la Elçin’in filmi tatlı bir komediydi, tahminimden az izlendi, ona üzüldüm” dedi.

Cem Yılmaz geçen pazar düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Tarkan’a ödül verirken “Tarkan’ın ne kadar star olduğunu siz düşünün, getir götür işlerini ben yapıyorum. Önceden Yalın’la çalışıyordum, rakamlar tatmin etmeyince Tarkan’a geçtim” diye espri yapmış, Yalın bu sözlere “Ona tüm rakamlar feda olsun. Keşke kaçırmasaydık Cem’i elden” diye yanıt vermişti. Yılmaz, Yalın’ın bu sözlerinin kendisini mutlu ettiğini söyledi:

“Bugün Yalın’ın söyledikleri mutlu etti beni. Bak işte böyle insanlar lazım bize. Ne güzel, ben çok mutlu oldum. Çünkü insan sevdiği insana şaka yapar. Benim aklıma orada başka isim gelmiyor mu, geliyor. Ama niye Yalın geliyor, onu sevdiğim için geliyor.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler