Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'ın, oğlunun doğum günü gerginliği

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın, oğlunun doğum günü gerginliği

Cem Yılmaz’ın, oğlunun doğum günü gerginliği. Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal’in doğum günü kutlamasında oğlunun annesi Ahu Yağtu ve Defne Samyeli arasında kaldığı iddia edilmişti. Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz, Cem Davran’la Yeni Proje İçin Buluştu…

Cem Yılmaz’ın oğlunun doğum günü için yaşadığı gerginlik

Bir süredir Defne Samyeli ile aşk yaşayan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, oğlu Kemal’in doğum günü kutlaması için Defne Samyeli ve oğlunun annesi Ahu Yağtu’nun arasında kaldığı, hatta Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin bu konu nedeniyle gerginlik yaşadığı iddia edilmişti. İddiaların ardı arkası kesilmezken, Milliyet yazarı Özay Şendir konu hakkında bir yazı kaleme aldı. İşte Şendir’in “Adı Cem Yılmaz da olsa baba, babadır” başlıklı o yazısı:

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz, oğlu için dün Bodrum’da bir doğum günü partisi düzenledi. Gazetelere göre, Yılmaz’ın partiye eski eşi ve Kemal’in annesi Ahu Yağtu’yu çağırmasına, Defne Samyeli bozulmuş, ikili arasında ilk gerginlik yaşanmış, vesaire…

Her ikisi de bir çocuğun doğum gününde anne ve babasıyla birlikte olmak isteyeceğini bilecek kadar yaşam tecrübesine sahip insanlar. Bu konuyu Cem Yılmaz ve Defne Samyeli özelinden konuşmak kolaycılık olur.
Bir sürü boşanmış anne ve baba, çocuklarının özel günlerinde benzer sorunlar yaşıyor.

Ya boşanmış eşlerden birinin hayatındaki yeni kişi ya da boşanma sürecinde yaşananlardan dolayı taraflardan biri, diğerinin ailesiyle aynı ortamda olmak istemiyor.

Kimse kusura bakmasın, böyle zamanlarda ‘Önce çocuğun mutluluğu’ diyenlerdenim.

Doğum günü olan çocuk, hele de yaşı küçükse, pastasındaki mumları üflediği an, bir yanında annesi, diğer yanında da babası olsun ister.

O birlikte mumları üfleme anı, sadece şimdiki zamana dair mutluluk vermez çocuğa…

Uzun yıllar sonra doğum gününde çekilen fotoğraflara bakarken, boşanmış da olsalar, anne ve babasının ona duydukları sevgiden dolayı birlikte durabildiklerini görür, tekrar mutlu olur.

Ebeveynlerin asıl görevi, çocuklarına ileride de mutlu olacağı anılar bırakmak değil midir zaten?

Böyle zamanlarda boşanmış eşlerden birinin kıskançlık sorunu çıkarması, çok karşılaşılaşılan bir durum.

Bitmiş bitmiştir, ne yapsanız tekrar canlanmaz, bitmediyse de bitmemiştir, doğum günü olmasa da “Seni rüyamda gördüm” yalanıyla açılacak bir telefon bile, yeniden başlamanın işareti olabilir.

Sonuç mu? Adı Cem Yılmaz olsa da baba, babadır ve en çok çocuğunun mutluluğunu düşünür, düşünmelidir de zaten…

Samyeli de bir anne ve böyle bir organizasyon için ergen tepkileri vermeyecek kadar akıllı bir kadın.
Biz onları bırakalım, çevremizdeki, anne-babası boşanmış çocuklara, kendi bencil yanımız yüzünden yaşattığımız hayal kırıklıklarını düşünelim…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler