Ana SayfaÜnlüler'Cem Yılmaz'ın evinde sabahladı' denilen Defne Samyeli'den yanıt geldi!

İlgili Postlar

‘Cem Yılmaz’ın evinde sabahladı’ denilen Defne Samyeli’den yanıt geldi!

Komedyen Cem Yılmaz’ın evinde sabahladığı iddia edilen Defne Samyeli, iddialara yanıt verdi. Aracının görüntülenmesine rağmen, aşk iddiaları sorusuna yalanlama getirdi. Detaylar haberimizde…

Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın evinde mi sabahladı?

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz aşk mı yaşıyor?

Bir süredir Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündemde olan Defne Samyeli, önceki akşam Yılmaz’ın evine konuk oldu. Yılmaz, Defne Samyeli’nin aracını evinin garajına sakladı, kendi aracını da evin önüne park etti. Ancak, Defne Samyeli’nin evinde olduğuna dair görüntü vermemek adına verdiği tüm mücadele sonuçsuz kaldı.

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli geceyi Cem Yılmaz’ın evinde mi geçirdi?

Defne Samyeli’yi misafir eden Cem Yılmaz’ın evine akşam Ozan Güven ve bir kız arkadaşı da geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde dışarıdan yemek siparişi veren Yılmaz, sık sık evin etrafını kontrol etti. Ozan Güven ve arkadaşı Cem Yılmaz’ın evinden bir süre sonra ayrıldı. Ancak, Defne Samyeli geceyi Yılmaz’ın evinde geçirdi.

Cem Yılmaz kimdir?

Arkadaşlar komik oluyorsunuz

Öğle saatlerinde Cem Yılmaz’ın evinden aracıyla çıkan Defne Samyeli, muhabirlerin “Cem Bey’le aşk yaşıyor musunuz?” sorusuna “Arkadaşlar komik oluyorsunuz” şeklinde yanıt verdi. Samyeli, evden çıkmaya çalışırken küçük çaplı bir kaza yaptı.

Bizim evde Mercedes tamircisi var arada arkadaşlarımız getirir arabasını bırakır tamire

Cem Yılmaz, evinden çıkar çıkmaz muhabirlerin Defne Samyeli’nin geceyi evinde geçirmesi ile ilgili sorulara “Benden açıklama yapmamı bekliyorsunuz ama konuşmayacağım.” diyerek yanıt verdi. “Defne Samyeli’nin Mercedes arabası sizin garajınızda duruyor. Ne diyeceksiniz?” sorusuna ise “Bizim evde Mercedes tamircisi var, arada arkadaşlarımız getirir arabasını bırakır tamire, yarın da Ozan Güven Mini Cooper’ını bırakacak.” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, aşk yaşadıklarına dair ortaya atılan tüm iddiaları reddediyor. Ancak, Defne Samyeli’nin aracının Cem Yılmaz’ın bahçesinde olması, Yılmaz’ın Samyeli’nin otomobilini otoparkına saklaması kafaları karıştırıyor. Yine de, Defne Samyeli ya da Cem Yılmaz cephesinden aşk iddiaları hakkında herhangi net bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki günlerde ikili hakkında neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler