Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan takipçisinin eleştirisine yanıt

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan takipçisinin eleştirisine yanıt

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sağlık çalışanları için örnek bir davranışta bulundu. Yılmaz, Twitter hesabından, “Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiçbir ücret almam dedi.Cem Yılmaz, bunun üzerine “Reklam” iması yapan bir takipçisine kayıtsız kalmadı

Cem yılmaz koronavirüs pandemisi nedeniyle aylardır mücadele eden sağlık çalışanları için moral toplantıları ve söyleyişiler yapabileceğini açıkladı.

Ünlü komedyen, bu konuda Sağlık Bakanlığı’na bir öneride bulundu.

 

 

 

Yılmaz, “Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiçbir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim.” açıklamasını yaptı.

Cem Yılmaz, “Abi yeni film mi geliyor, nedir bu reklam?” yorumunu yapan bir takipçisine de kayıtsız kalmadı. Ünlü komedyen, “Evet kardeşim, çözdün işi. Bütün sırrı bozdun. Bütün dünyada pandemi yüzünden sinema üretimi durmuşken, sinema salonları kapanmışken evet, bildin. Yeni film geliyor. Bak bu da PR’ı…” yanıtını verdi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler