Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya’ya Teklif Mi Var

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya’ya Teklif Mi Var

Serenay Sarıkaya’dan Cem Yılmaz cevabı: Senaryo İyiyse Neden Olmasın Espirisi Yaptı..

Çi’nin yıldızları Serenay Sarıkaya (Duru) ile Ozan Güven (Can Manay) önceki gün Bomonti Hilton Otel’de düzenlenen etkinliğe katıldı. Sarıkaya ‘Cem Yılmaz’dan teklif gelirse kabul eder misiniz?’ sorusuna kahkaha atarak cevap verdi.

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile Ozan Güven’in yer aldığı ve geçen sene büyük başarıya ulaşan internet dizisi Fi, bu sezon Çi ile devam ediyor. Dizinin yıldızları Serenay Sarıkaya ile Ozan Güven önceki gün Bomonti Hilton Otel’de düzenlenen etkinliğe katıldı.

Serenay Sarıkaya “Cem Yılmaz’dan film teklifi gelse kabul eder misiniz?” sorusuna kahkaha atarak “Senaryosuna bağlı dermişim” cevabı verdi. Ozan Güven de dizilerinin 9 milyon izleyiciye ulaştığı hatırlatılınca “O kadar olmuş mu ya? Artık zam bekliyorum” karşılığını verdi..  Oldukça rahat görünen ünlü güzel rahat tavırlarıyla sevenleri tarafından çok fazla beğeni topluyor…

 

İnternette iş yapmalarına rağmen kendi otosansürlerini uyguladıklarını da anlatan Ozan Güven, “Hikaye konusunda daha özgürüz. Hadi içki içelim, sevişelim gibi bir durum yok” açıklamasını yaptı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler