Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan "Defne Samyeli evinde sabahladı" haberlerine yanıt!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan “Defne Samyeli evinde sabahladı” haberlerine yanıt!

Cem Yılmaz, Defne Samyeli’nin evinde sabahladığı haberlerine yanıt verdi. İddialar hakkında açıklama yapan Yılmaz, “Magazin adı altında kendi gibi olmayanları dil ve davranışları ile taciz edip ahlakçılık oynanmasından hiç hoşlanmıyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

‘Cem Yılmaz’ın evinde sabahladı’ denilen Defne Samyeli’den yanıt geldi!

Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli açıklaması

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son günlerde adı aşk dedikodularına karışan Defne Samyeli’nin evinde sabahladığı haberleri ile gündeme gelmişti. Yılmaz, iddialar hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yılmaz, açıklamasında “Sevenlerime duyuru: Magazin adı altında kendi gibi olmayanları dil ve davranışları ile taciz edip ahlakçılık oynanmasından hiç hoşlanmıyorum. İnsanları olduğundan farklı göstererek bir ayıplarını örttüklerini sanıyorlar, halbuki kişi neyse odur. Başarılar.” ifadelerine yer verdi.

Cem Yılmaz kimdir?

Evinde sabahladı

Defne Samyeli’nin Cem Yılmaz’ın evinde sabaha kadar konuk olduğu iddia edilmişti. İddialara göre; Defne Samyeli önceki akşam Cem Yılmaz’ın evine gitti. Cem Yılmaz, Samyeli’nin aracını görülmemesi için evinin otoparkına sakladı. Kendi aracını da evin önüne park etti. İlerleyen saatlerde ünlü komedyenin evine yakın dostu Ozan Güven ve bir arkadaşı da geldi. Yılmaz, gecenin ilerleyen saatlerinde dışarıdan yemek sipariş etti. Yemek sonrası, Ozan Güven ve arkadaşı ünlü komedyenin evinden ayrıldı. Ancak, Defne Samyeli Cem Yılmaz’ın evinde kaldı. Ertesi gün öğle saatlerinde Defne Samyeli Cem Yılmaz’ın evinden ayrıldı. Yılmaz da onun ardından çıktı.

Defne Samyeli kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler