Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan 'Ahu Yağtu' sorularına yanıt!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan ‘Ahu Yağtu’ sorularına yanıt!

Cem Yılmaz önceki gün Ahu Yağtu ile evliliğinden olan oğlu Kemal ile Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. 9 yaşındaki Kemal’in büyüyüp saçına yeni bir imaj vermesi objektiflere yansıdı.

Cem Yılmaz kimdir?

Baba-oğul, gazetecileri fark edince hızlı adımlarla yürüdü. Yılmaz, “Çocuk var, şimdi olmaz. Sonra konuşuruz” diyerek özel hayatına dair soruları geri çevirdi. Aracına binen ünlü komedyen oğluyla birlikte oradan uzaklaşmıştı.

Ahu Yağtu kimdir?

Cem Yılmaz’dan Nafaka Yanıtı

Cem Yılmaz Soruları Yanıtsız Bıraktı!

Basın mensupları önceki akşam Etiler’de görüntülenen Cem Yılmaz’a, “Eski eşiniz Ahu Hanım ile olan nafaka davanız hakkında neler söylemek istersiniz?” sorusunu yöneltti. Neşeli halleriyle dikkat çeken ünlü komedyen, “Aaa bu konuyu da hep sizinle konuşmak istiyordum zaten!” diyerek, gülümsedi.

Komedyen Cem Yılmaz ve oyuncu Zafer Algöz, önceki akşam Etiler’deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Yılmaz, kendilerini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etti.

Bir hayli keyifli olduğu görülen Cem Yılmaz, “Program sonrası Zafer ağabey ile birlikte çorbacıya geldik.” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'dan Nafaka Yanıtı
Cem Yılmaz’dan Nafaka Yanıtı

Cem Yılmaz’dan ‘Ahu Yağtu’ sorularına yanıt!

Yaz tatili planı yapmadığını ifade eden Yılmaz’a muhabirler, “Ahu Hanım ile olan nafaka davanız için neler söylemek istersiniz?” sorusunu da yöneltti.

Ünlü komedyen, “Aaa bu konuyu da hep sizinle konuşmak istiyordum zaten!” diyerek, güldü. Cem Yılmaz, ardından aracına binerek, hızla oradan ayrıldı.

Yağtu da daha önce gazetecilerin eski eşi Cem Yılmaz ile ilgili sorularına yanıt vermişti. Komedyenle ‘nafaka’ davasının hala sürdüğünü ifade eden ünlü isim, otomobiline binerek, oradan uzaklaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler