Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz: Şarkı Söylemek Çok Zor!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz: Şarkı Söylemek Çok Zor!

Cem Yılmaz: Şarkı söylemek çok zor! Bu sezon vizyona giren Arif V 216 filminin albüm tanıtımı için bir araya gelen Cem Yılmaz ve İskender Paydaş, basın mensuplarının karşına çıktı. İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Cem Yılmaz’ın Yeni Gösterisi

Cem Yılmaz: Şarkı söylemek çok zor!

Cem Yılmaz: Şarkı söylemek çok zor! Başarılı oyuncu Cem Yılmaz ve ünlü müzisyen İskender Paydaş, Yılmaz’ın senaristliğini ve başrolünü üstlendiği Arif V 216 filminin albümü için bir araya geldi.

Oyuncu, yapımcı ve komedyen Cem Yılmaz, ünlü müzisyen İskender Paydaş ile İstanbul’da hayranlarıyla bir araya geldi.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz: Şarkı Söylemek Çok Zor
Cem Yılmaz: Şarkı Söylemek Çok Zor

İskender sağ olsun çok önemli bir şey çıkarttı ortaya

Konyon alışveriş merkezinde bir kitapçıda düzenlenen etkinliğe katılan Cem Yılmaz ve İskender Paydaş, bu yıl vizyona giren senaristliğini ve başrolünü Cem Yılmaz’ın üstlendiği Arif V 216 filminin şarkılarından oluşan albümünü imzalamak için buluştu.

İmza günü için buluşan iki ünlü isim basın mensuplarının karşısına geçerek açıklama yaptı.

Basın mensuplarının karşısına çıkan Cem Yılmaz, filmin şarkılarının oluşturduğu albümün müzik direktörlüğünü üstlenen İskender Paydaş’ın çok önemli bir müzisyen olduğunun altını çizdi.

“Filmde 1990’lara aşt pop şarkılarının söylenmesi fikri geldiğinden beri,  hep İskender’le çalışmak istedim. Sağ olsun çok özel bir şey çıkardı ortaya.” diyerek Paydaş hakkındaki hislerini ifade etti.

Şarkıları kendi sesimle değil, karakterin sesiyle söyledim

Arif V 216 filminde seslendirdiği şarkıları canlandırdığı Arif karakteri gibi söylediğini ifade eden ünlü komedyen Cem Yılmaz, “Kendi sesimle değil, karakterin sesiyle söyledim. Tabii kendi sesim daha iyidir.” dedi.

Şarkı söylemekle ilgili birçok arkadaşım beni tahrik ediyor!

Müzikle hobi olarak ilgilendiğini ifade eden Cem Yılmaz, şunları söyledi:

“Şarkı söylemekle ilgili birçok arkadaşım beni tahrik ediyor. En son yakın zamanda İlhan Şeşen’in albümünde bir aranjemi istediler. Ben seslendirmiştim. Zor bir iş olduğunu da biliyorum. Müzikle ilgilenmek güzel bir şey ama bizim bağrımıza bastığımız birçok ses, sanatkar çok özel bir şey yapıyor, bu kesin. Şarkı söylemek gerçekten çok zor.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler