Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz Ayrılığı Doğruladı

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Ayrılığı Doğruladı

Stand-up gösterileri ve filmlerinin yanı sıra özedl hayatıtla da konuşulan Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda kendisinden 22 yaş küçük Rüya Demirbulut ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ayrıldıkları iddia edilen Cem Yılmaz ayrılığı doğruladı. İşte detaylar;

Cem Yılmaz’ın Yeni Aşkı Rüya Demirbulut

Cem Yılmaz’ın bir süredir oyuncu Rüya Demirbulut’la görüştüğü iddiası, önceki gün çekilen fotoğraflarla belgelendi. Etiler’de baş başa Yemek yiyen ikili, çıkışta görüntülendi. Yılmaz ve Demirbulut arasında “Erşan Kuneri” setinde başlayan yakınlığın aşka dönüştüğü söyleniyor.

Sosyal medyada birbirlerini takip eden Cem Yılmaz ile Rüya Demirbulut önceki gün Etiler’deki Da Mario’da yemekteydi. İkili, tv100 tarafından görüntülendi.

Cem Yılmaz kimdir?

Rüya Demirbulut ve Cem Yılmaz Ayrılığının Perde Arkası

Komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Rüya Demirbulut’un ilişkisi kısa sürdü. Ayrıldıkları öğrenilen çiftten ilk hamle Cem Yılmaz’dan geldi.

Cem Yılmaz’dan Nafaka Yanıtı

Cem Yılmaz sevgilisini sosyal medya hesabından takibi bıraktı. Birkaç gün sonra ise Rüya Demirbulut, kendi sosyal medya hesabından Cem Yılmaz’ı takipten çıktı. Böylelikle Cem Yılmaz’ın Rüya’sı kısa sürmüş oldu.

Rüya Demirbulut’un, Cem Yılmaz’ın kıskançlıklarından bıktığı için ilişkiyi noktaladığı iddia edildi.

Cem Yılmaz Ayrılığı Doğruladı

Geçtiğimiz günlerde dijital platformda yayınlanmaya başlayan dizisi hakında bazı eleştirilere maruz kalan Cem Yılmaz, bu konuyla ilgili soru üzerine, “Alıştık artık. Ne kadar üstüne düşsek de eleştirilecek bir şey bulunuyor. Ne diyebilirim ki!” açıklamasını yaptı.

Yeni sevgilisi Rüya Demirbulut ile sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkan ünlü çiftin ayrıldığı konuşuluyordu. Usta komedyen, “Ayrıldınız mı?” sorusuna, “Olmadı” şeklinde yaptığı hareketle karşılık vermesi dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler