Ana SayfaÜnlülerCem Özer'in eşi vefat haberini böyle duyurdu...

İlgili Postlar

Cem Özer’in eşi vefat haberini böyle duyurdu…

Cem Özer’in eşi vefat haberini böyle duyurdu… Cem Özer’in annesi hayatını kaybetti. Özer’in eşi Pınar Dura Özer, kayınvalidesinin ölüm haberini sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile duyurdu. Detaylar haberimizde…

Cem Özer’den vefat eden annesinin komşularına ağır küfür!

Cem Özer’in eşinden kayınvalidesine veda

Cem Özer’in annesi Arşalus İçtilop, dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 92 yaşında hayatını kaybetti. Özer’in eşi Pınar Dura Özer, kayınvalidesi Arşalus İçtilop’un vefat haberini sosyal medya hesabından Cem özer ile düğün töreninde birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak duyurdu. Pınar Dura Özer, paylaşımında “Cumartesi günü üç kere telefonda konuştuğumuz Sevgili Kayınvalidem Pazar günü ani bir şekilde 92 yaşında vefat etmiştir. Toprağı Bol, Mekanı Cennet Olsun.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Cem Özer Kimdir?

İşte Pınar Dura Özer’in o paylaşımı

Cem Özer annesi ile hiç ilgilenmiyordu iddiası

Cem Özer’in annesinin vefatının ardından, Arşalus İçtilop’un komşuları “Cem Özer annesi ile hiç ilgilenmiyor, aramıyor, sormuyor. Arsaluş İçtilop’un kedi ve köpekleri dışında kimsesi yok. Geçen günlerde bakımsızlık nedeni ile hastaneye kaldırıldı. Daha sonra taburcu olan Arsaluş İçtilop, bugün evinde kalp krizi geçirerek vefat etmiş ve sandalyeden düşmüş şekilde bulundu. Vefat haberini Cem Özer’e vermek için aradık ama yine ulaşamadık. Defalarca mahalleli Cem Özer’i aradı şu kadına sahip çıkın dedi ama hiçbir zaman Cem Özer dönüş yapmadı. Şu an olay yerine savcı bekleniyor ve daha sonra Çınarcık Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırılacak.” şeklinde iddialarda bulunmuşlardı.

Cem özer’den annesinin komşularına tepki çeken küfürlü yanıt

Cem Özer, annesinin komşularının iddialarının ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Her gece aynı saatte penceresine gelen martı biraz gecikse ya da o gece uğramasa endişelenen, bahçesine gelen sokak köpeğine evini açan bir adam sizce ne yapar? Bari önce başsağlığı dileseydiniz de hayvan sevdiğiniz kadar insan sevip saydığınızı da anlasaydık. Ama saldırmak, kin kusmak, hakaret etmek, yalan mı doğru mu süzmemek daha kolay daha rahatlatıcı değil mi? Lanet olsun ünlü olduğum güne. S..tirin gidin saygısız, pabucumun hayvanseverleri ve beyanat meraklısı riyakar komşular. Başka da hiçbir açıklamam ve yorumum olmayacaktır. Bunu da yapmayacaktım ama mecbur kaldım. Ne olur soru sormayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler