Ana SayfaKimdirCem Arslan Kimdir?

İlgili Postlar

Cem Arslan Kimdir?

Radyo sunucusu Cem Arslan kimdir? Cem Arslan kaç yaşında? Cem Arslan sunduğu radyo programları neler? Cem Arslan aslen nereli? Cem Arslan hangi burç? Cem Arslan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Cem Arslan Kaç Yaşında? Cem Arslan Aslen Nereli? Cem Arslan Hangi Burç?

Cem Arslan 25 Mayıs 1970 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Erzincal’ı olan Cem Arslan, İkizler burcudur.

Cem Arslan Kimdir?

Cem Arslan Eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri radyo sunuculuğuna ilgi duyan Cem Arslan “Kadir Has Lisesi”nden mevzun olduktan sonra, Klas Fm’de radyo sunuculuğuna başlayarak kariyerine ilk adımı atmıştır. Kendini bu alanda zamanla daha çok geliştiren Cem Arslan, arından Fener FM’e geçerek sunuculuk kariyerine bir süre bu kanalda devam etmiştir.

Kariyerinde yükselen fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olmasının yanı sıra, Fenerbahçe Tv’de yayınlanan “Fenerium On Air” programının yapımcılığını üstelenerek, uzun bir süre zamanın çoğunu bu programı geliştirmeye adamıştır.

Ardından Best FM radyosuna geçen Cem Arslan burada gündüzleri “Gazoz Ağacı”, akşamları da “Gazor” adlı radyo programlarının sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. Cem Arslan Best FM’deki programlarına hala devam etmektedir.

Cem Arslan Çalıştığı Radyolar

  • Klas FM
  • Fener FM
  • Best FM
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler