Ana SayfaDizilerÇarpışma 9. Bölümde Kadir Emniyetteki Muhbirin Kim Olduğunu Buluyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 9. Bölümde Kadir Emniyetteki Muhbirin Kim Olduğunu Buluyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 9. yeni bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çarpışma’nın yeni bölümünde Zeynep, Kadir için kendisini tehlikeye atıyor. Çarpışma 9. bölümde Kadir muhbirin kim olduğunu buluyor.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Kadir Emniyetteki Muhbirin Kim Olduğunu Buluyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 9. yeni bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çarpışma’nın yeni bölümünde Zeynep, Kadir için kendisini tehlikeye atıyor. Çarpışma 9. bölümde Kadir muhbirin kim olduğunu buluyor.

Kerem’in annesi birden çıkıp gelir. Kerem’in annesini Meral kurtarmıştır. Meral, Zeynep, Kerem, Cemre ve Kadir’in bulunduğu eve giderek, Veli’nin elinden onu nasıl kurtardığını anlatır. Meral, Kerem’in annesine onun kafasına silah dayayan kişinin kim olduğunu bildiğini söyler. Kerem’in annesi neden kimliğini açıklamadığını sorunca Meral, Kerem’in onu öldürme ihtimalinden söz eder ve Kerem’in annesi ikna eder.

Zeynep, Selim’e iş teklifini kabul ettiğini söyler. Selim çok sevinir. Zeynep’in ayrılmasından sonra arka masada bulunan Veli Selim’in yanına gelir ve Selim’e,  Zeynep’in teklifi neden kabul ettiğini bildiğini söyler.

Selim, Veli’ye para sorununu çözecek bir yol olduğunu söyler. Veli ne olduğunu sorunca, Galip’in ondan aldığı paraların hazineye aktarıldığını söyleyerek parayı almasını ister. Bu arada Kerem Demir’in karşısına çıkar. Demir, Kerem’e neden geldiğini sorar. Kerem, Cemre ve babası ile ilgili pişmanlıklarını anlatarak, annesinin kafasına silah dayayan kişi bu mu diyerek Meral’e döner. Demir, Meral’i görünce şaşırır. Kerem’in sorduğu soruya ise “bu değil” diyerek yalan söyler.

Muhbir Meltem Çıkıyor!

Kadir, emniyette Veli’ye muhbirlik yapan kişinin Meltem olduğunu çözüyor. Veli, Meltem’e son bir görev verir ve Meral’i öldürmesini ister. Kadir Meltem’i takip etmektedir ve konuşmaları duyup Kerem’e, Meral’i takip etmesini söyler. Meral’in buluşma yerine gider ve Meltem Meral’i yaralar tam öldüreceği sırada Kadir gelir ve engel olur. Zeynep Kadir’i arar ve Veli’nin her zaman iki kişiyle birlikte çalıştığını çözdüğünü söyler. Bu demek oluyor ki bir muhbir daha vardır. Diğer muhbir, Meltem’i vurur konuşmaması için.

 Çarpışma 9. Bölüm 2. Fragmanda Veli Yeni Oyunlar Oynuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler