Ana SayfaDedikoduCansu Tosun: Marsel Gerçekten Bir Mucize

İlgili Postlar

Cansu Tosun: Marsel Gerçekten Bir Mucize

2018 yılında Erkan Kolçak Köstendil ile nikâh masasına oturan, 2020’de Marsel’ adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Cansu Tosun, Laurentius dergisine röportaj verdi. Sosyal medyayı eğlenmek için kullanmayı tercih ettiğini söyleyen 34 yaşındaki güzel oyuncu, oğlu ve eşi ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu. Cansu Tosun “Marsel gerçekten bir mucize” dedi. İşte o açıklamalar;

Erkan Koçak Köstendil: “Canına Kurban Cansu… Hoş Geldin Oğlum…”

37 yaşlarında baba olan oyuncu Erkan Koçak Köstendil ise paylaşımına şu mesajı yazdı;

“Duygularımı anlatabilecek kadar kalemim kuvvetli değil ama en azından teşekkür edebilirim. Allah’a şükür, canına kurban Cansu… Hoş geldin oğlum…”

Çiçeği burnunda anne baba oyuncu çiftin bu paylaşımları çok kısa sürede çok sayıda “Maşallah” yorumu ve beğeni aldı.

“Cesur Olmayı Öğretti”

Çekimleri Konstanz Gölü’nde gerçekleşen, Almanya-Avusturya ortak yapımı ‘Murder by the Lake’ (Die Toten vom Bodensee) isimli dizide ‘Aisha’ karakterine hayat veren Cansu Tosun, kariyerindeki kırılma noktasını Almanya’dan Türkiye’ye gelmesine bağladı: Bir kere benim kendimi keşfetmemi sağladı. İçimdeki itici güce sahip çıkmayı, peşinden gidip cesur olmayı öğretti.

“Çok Duygusal Yaklaşmamak Lazım”

Aslında sosyal medyada sen ne almak istersen o var. Ben eğlenmek için kullanmayı tercih ediyorum. Çok duygusal yaklaşmamak lazım o dünyaya. Benim orada paylaştıklarımın o kadar kişiye ulaşabiliyor olması çok güzel bir duygu. Orada medya da paparazzi de ben olabiliyorum.

“Erkan’ın Fikirleri Çok Kıymetli”

Cansu Tosun, 2018 yılında dünyaevine girdiği meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil hakkında, “İkimizin de oyuncu olması birbirimize de katkı sağlıyor. Erkan’ın bakış açısı, fikirleri hep çok kıymetli” açıklamasını yaptı.

Cansu Tosun: Marsel Gerçekten Bir Mucize

2020’de oğlu Marsel’i kucağına alan oyuncu, “Hâlâ bakıp bakıp, ‘Bu benim bir parçam mı?’ diyorum. Marsel gerçekten bir mucize, beraber büyüyoruz. Annelik bana anda kalmayı öğretti” şeklinde konuştu.

Öte yandan Cansu Tosun, “Metropol hayatı bana inanılmaz heyecanlı geliyor” ifadelerini kullandı.

Cansu Tosun Kimdir?    Erkan Kolçak Köstendil Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler