Ana SayfaDedikoduCansu Dere'nin Tatil Pozlarına Beğeni Yağdı

İlgili Postlar

Cansu Dere’nin Tatil Pozlarına Beğeni Yağdı

Başarılı oyuncu Cansu Dere, Kanal D’de iki sezon boyunca çok konuşulan, ‘Asya’ karakteriyle beğeni topladığı ‘Sadakatsiz’ dizisinin final yapmasından sonra soluğu tatilde aldı. Cansu Dere’nin tatil pozlarına beğeni yağdı. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Cansu Dere ‘den Aşkları Hakkında Açıklama Geldi!…

Geçtiğimiz gün Etiler ‘de magazin muhabirleri tarafından görüntülenen güzel oyuncu, aşk iddialarına yanıt verdi…Cansu Dere; “Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim. Lütfen duymamış olayım” ifadeleriyle şaşırttı.

Finali 25 Haziran’da yapacak olan Sadakatsiz dizisinde Asya ‘ya can veren Cansu Dere, “Dizimiz bitiyor. İzleyicilerimize çok teşekkür ederiz. Artık beni sokakta daha sık göreceksiniz” dedi…

Caner Cindoruk Kimdir?

Cansu Dere Tatile Çıktı

Başrolünde yer aldığı ‘Sadakatsiz’ dizisi 25 Mayıs Çarşamba akşamı final yapan Cansu Dere, deniz kenarında kırmızı bikinisiyle çektirdiği fotoğrafları, 2.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı.

Nazlı Bulum’dan Cansu Dere Açıklaması

Cansu Dere’nin Tatil Pozlarına Beğeni Yağdı

Tatil sezonunu açan ve mutluluğu yüzüne yansıyan güzel oyuncu, “Ve tatil başlar” notunu düştü. Dere’ye kalp emojileri gönderen takipçileri; “Bu nasıl bir tatlılık,” “İşte şimdi yaz geldi”, “Türkiye’nin en güzel kadını”, “Mükemmelsin” ve “Hep mi güzel olunur” şeklinde övgü dolu mesajlar yazdılar.

Cansu Dere kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler