Ana SayfaÜnlülerCansu Dere, Cem Yılmaz'dan mı etkilendi?

İlgili Postlar

Cansu Dere, Cem Yılmaz’dan mı etkilendi?

Son yıllarda çok sayıda tablo ve heykel satın aldığı söylenilen Cansu Dere, eski sevgilisi Cem Yılmaz’dan mı etkilendi? Dere, heykel ve resim koleksiyonu ile bilinen eski sevgilisinden etkilendi mi? Detaylar haberimizde…

Cansu Dere’nin tablo ve heykel merakı Cem Yılmaz’dan mı geliyor?

2003 yılından 2009 yılına kadar altı yıl boyunca aşk yaşadığı Cem Yılmaz ile yollarını ayıran Cansu Dere, son yıllarda heykel ve tablolara merak sardı. Cem Yılmaz’dan ayrılan Cansu Dere, son on yılda 25 civarında tablo satın almış, 10 civarında da heykel satın almış. Hatta, yurt için ve yurt dışındaki müzayedeleri takip ediyor, sanat galerilerini geziyormuş.

Cem Yılmaz’ın sanatsal merakı biliniyor

Cansu Dere’nin bu sanatsal merakı konusunda altı yıllık eski sevgilisi Cem Yılmaz’dan etkilendiği iddia ediliyor. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’da tablo ve heykele lan merakı ile biliniyor.

Cansu Dere ile Engin Akyürek aşk iddialarına yanıt geldi!

 

Cansu Dere’nin Engin Akyürek açıklaması

Cansu Dere, geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Engin Akyürek ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Çifti, aşklarına nazar değmemesi adına gizli gizli buluştuğu iddia edilmişti. Dere, aşk iddialarının ardı arkası kesilmeyince bir açıklama yaptı ve “Öyle bir şey yok arkadaşlar. Yok Suadiye’de buluşuyormuşuz… Olsa zaten görüntülerdiniz.” diye konuştu. Dere, aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Cansu Dere kimdir?

Cem Yılmaz kimdir?

Engin Akyürek kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler