Ana SayfaKimdirCansu Canan Özgen Kimdir?

İlgili Postlar

Cansu Canan Özgen Kimdir?

Ekranların gündem yaratan programı ‘40’ ın yeni sunucusu aynı zamanda başarılı bir  gazeteci ve yazar olan Cansu Canan Özgen Kimdir? Cansu Canan Özgen Kaç Yaşında? Cansu Canan Özgen Ne Zaman Doğdu? Cansu Canan Özgen Nerede Doğdu? Cansu Canan Özgen Aslen Nereli? Cansu Canan Özgen Hangi Burç? Türk televizyon sunucusu, gazeteci ve yazar  Cansu Canan Özgen hakkında merak ettiğiniz herşey Kimdir Haberimizde. İşte Cansu Canan Özgen…

Cansu Canan Özgen Kaç Yaşında? Cansu Canan Özgen Ne Zaman Doğdu? Cansu Canan Özgen Nerede Doğdu?

23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Cansu Canan Özgen, 31 yaşındadır.

Cansu Canan Özgen Aslen Nereli? Cansu Canan Özgen Hangi Burç?

Aslen İstanbuulu olarak bilinen Cansu Canan Özgen, Terazi burcudur.

Cansu Canan Özgen Kimdir?

Cansu Canan Özgen, Lise öğrenimini doğduğu yer olana İstanbul’ da Bayrampasa Anadolu Lisesi’nde, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi’nde, yüksek lisansını ise Yeditepe Üniversitesi Tarih bölümünde başarıyla tamamladı. New York Üniversitesi Amerikan Dili, Edebiyatı ve Kültürü eğitimi alan Cansu Canan Özgen, öğrenciyken başladığı iş hayatına Beşiktaş Tv, Habertürk TV, ATV ve TV8 televizyon kurumlarında devam etmiştir. Spor spikerliği, ana haber spikerliği, kuşak programları ve tartışma programları sunuculuğu gibi pek çok alanda görev yapan Cansu Canan Özgen,  Fenomen haline gelen ‘Öteki Gündem’ adlı programının dört sezon boyunca sunuculuğunu üstlendi; Bu programda, 300 bölüm boyunca Türkiye’nin en önemli akademisyenleri ve entellektüelleriyle sohbetler gerçekleştirdi.

Halen konferanslar, programlar, sunumlar ve yazılarıyla çalışma hayatını sürdürmekte olan Cansu Canan Özgen, geçtiğimiz Mayıs ayında ilk romanı ‘Dalgakıranı’ yayınlamış, hatta yayınlanmış 5 röportaj kitabı da bulunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler