Ana SayfaÜnlülerCandan Sabuncu Son Yolculuğuna Uğurlandı!

İlgili Postlar

Candan Sabuncu Son Yolculuğuna Uğurlandı!

İBB Şehir Tiyatroları’nın ve Türk Sineması’nın ünlü sanatçısı Candan Sabuncu, vefat etti! Ünlü sanatçı gözyaşları ile Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapılan bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. İşte Detaylar…

Tiyatromuzun duayen isimlerinden Candan Sabuncu’yu kaybettik…

Ses sanatçısı Onur Akay, sosyal medya hesabından usta tiyatro oyuncusu Candan Sabuncu’nun vefat ettiğini duyurmuştu. Twitter adresinden paylaşım yapan Akay, “Yeşilçam’da ‘Sevil Candan’ takma adıyla tanınan ve tiyatromuzun duayen isimlerinden Candan Sabuncu’yu kaybettik. Ailesinin ve tiyatro camiasının başı sağolsun.”dedi..

Ünlü sanatçı gözyaşları ile Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapılan bir törenle anıldı…

Ünlü sanatçı gözyaşları ile Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapılan bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı Candan Sabuncu’nun cenazesine sanat camiasından çok sayıdan isim katıldı. Sanatçı Candan Sabuncu Son Yolculuğuna Uğurlandı! Cenaze töreninde sırasıyla İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, Engin Uludağ, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü Başkanı Merih Tangün, Candan Sabuncu’nun kardeşi Candaş Keresteci, sanatçılar Orhan Alkaya, Dilek Türker, Ersan Uysal, Melih Korukçu, Çiçek Dilligil, Sercan Gidişoğlu, Uğurtan Atakan, Serap Eyüpoğlu, Tolga Yeter, Yalçın Boratap, Aliye Uzunatağan, Rozet Hubeş gibi birçok ünlü isim konuşma yaptı.

Çiçek Dilligil, Instagram sayfasında Candan Sabuncu’nun fotoğrafını paylaştı…

Cenaze töreninin ardından ünlü oyuncu Çiçek Dilligil, Instagram sayfasında Candan Sabuncu’nun fotoğrafını paylaşıp altına bir not ekledi. “Canım Candan Abla’m.. Nurlar içinde yat… Bugün seni uğurlamak çok zordu. Ama senin de dediğin gibi devam…”

İşte Çiçek Dilligil’in o paylaşımı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler