Ana SayfaÜnlülerCan Yaman'ın yeni sevgilisi hangi ünlü oyuncunun eski nişanlısı çıktı?

İlgili Postlar

Can Yaman’ın yeni sevgilisi hangi ünlü oyuncunun eski nişanlısı çıktı?

Can Yaman’ın yeni sevgilisi hangi ünlü oyuncunun eski nişanlısı çıktı? Ünlü oyuncu Can Yaman’ın kiminle aşk yaşadığı ortaya çıktı. Asıl ilgi gören, Yaman’ın yeni sevgilisinin, ünlü bir oyuncunun eski nişanlısı olması. Peki, Can Yaman’ın yeni sevgilisi kim? Hangi ünlü oyuncunun eski nişanlısı? Detaylar haberimizde…

Erkenci Kuş’un Yıldızı Can Yaman’a Teklif Yağıyor!

Can Yaman’ın yeni sevgilisi ortaya çıktı

Şu sıralar Erkenci Kuş dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Can Yaman, son zamanlarda aşk iddiaları ile gündemdeydi. Rol arkadaşı Demet Özdemir ile aşk yaşadığı şeklinde iddialar gündeme gelmişti. Hatta, Demet Özdemir’in bir süre aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Seçkin Özdemir ile ayrılması bu dedikoduları daha da kuvvetlendirmişti. Ancak, gerçeğin çok farklı olduğu ortaya çıktı. Can Yaman’ın, başka biriyle aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Can Yaman Kimdir?

Eski nişanlı da ünlü bir oyuncu

Başarılı oyuncu Can Yaman’ın, Rabia Yaman ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Modacı olan Rabia Yaman’ın, ünlü bir oyuncunun eski nişanlısı olduğu ortaya çıktı.

Rabia Yaman hangi ünlü oyuncunun eski nişanlısı?

Rabia Yaman, ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız’ın eski nişanlısı. Şükrü Özyıldız ve Rabia Yaman, 2018 yılının başlarında aile arasında gerçekleşen bir tören ile nişan yüzüklerini takmışlardı. Evlilik yolunda ilerleyen çift, bir süre sonra yüzükleri atmış ve yollarını ayırmıştı. Rabia Yaman’ın ismi Can Yama ile birlikte anılınca, Özyıldız’ın hayranları Rabia Yaman’ın şöhret olmanın peşinde olduğunu iddia etti.

Can Yaman'ın yeni sevgilisi
Can Yaman’ın yeni sevgilisi

Başarılı oyuncu Can Yaman, şu sıralar güzelliği ile dikkat çeken Demet Özdemir ile birlikte Erkenci Kuş isimli sevilen dizide rol alıyor. İki ünlü oyuncu, dizide baş rolü paylaşıyor. Aralarında aşk dedikoduları çıkmıştı. Ancak, her iki taraf da dedikoduları yalanlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler