Ana SayfaDedikoduCan Yaman Karakolluk Oldu!

İlgili Postlar

Can Yaman Karakolluk Oldu!

Yakışıklı Oyuncu Can Yaman Karakolluk Oldu!

Can Yaman, geçtiğimiz günlerde gittiği bir mekanda kadın hayranları ile birbirine girdi. Genç kadın, yakışıklı oyuncunun bardağından içki içmek isteyince Can Yaman tepki gösterdi. Olay iyice büyüdü ve 7 kişilik arkadaş grubu da dahil oldu.

Kadın Hayranı Can Yaman’ın Bardağından İçki İçmek İstedi

Can Yaman’ın başrolünü oynadığı Star TV’deki ‘Dolunay’ geçen ay final yapmıştı. Aynı günlerde sevgilisi, oyuncu Bestemsu Özdemir’den ayrıldı. Can Yaman eski aşkının Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğunu da 3 gün önce gazetelerden öğrendi. Morali bozuk olan oyuncu önceki akşam arkadaşları ile efkar dağıtmaya gitti. Ancak gecesi kabusa dönüştü.

Can Yaman’ın yanına eğlendiği dakikalarda gen bir hayranı geldi. İddiaya göre Can Yaman’ın hayranı oyuncunun bardağından içki içmek istedi. Oyuncu “Ne yapıyorsunuz, kendinize gelin” diye uyarınca aralarında tartışma çıktı. Genç kadına eşlik eden 7 kişilik arkadaş grubu da olaya dahil olunca kavga iyice büyüdü.

Ortalık bir anda karınca Can Yaman’ın içki bardağı yere düştü ve genç kadının eli kesildi. Genç kadın “Can Yaman beni darp etti” diye şikayette bulununca mekana polis geldi. Can Yaman “O kadın masama gelip beni rahatsız etti” dedi. Kadın ise çıkışta “Kadınlara hiç saygısı yok utanmaz insan” diye bağırdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler