Ana SayfaDedikoduCan Yaman ile Diletta Leotta'dan Yeni Fotoğraf!

İlgili Postlar

Can Yaman ile Diletta Leotta’dan Yeni Fotoğraf!

Kariyerine İtalya’da devam eden ünlü oyuncu Can Yaman ile İtalyan spiker Diletta Leotta çiftinden, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan ‘ayrılık’ iddialarını söylentilerinin üzerine Can Yaman ile Diletta Leotta’dan yeni fotoğraf geldi. İşte detaylar;

Diletta Leotta Başka Bir Adamla Dudak Dudağa Yakalandı

Bir süredir ayrıldıkları konuşulan hatta ‘reklam mı yoksa gerçekten aşk mı?’ sorusunun gündemden düşmediği ikilinin haklarında çıkan ayrılık haberlerine sessiz kalması da iddiaları güçlendirmişti. Dün ise İtalyan basınında çiftin ihanet yüzünden ayrıldığı yazıldı. Hatta İtalyan spiker Leotta’nın milyarder bir iş adamıyla öpüşürken görüntüleri paylaşıldı. Bu fotoğraflarla birlikte ayrılık haberleri doğrulandı ve çiftin ayrılık nedeni de böylece ortaya çıkmış oldu.

Can Yaman ve Diletta Leotta Ayrıldı Mı?

Can Yaman’dan Kafa Karıştıran Hamle

Ünlü oyuncu olay fotoğraflar karşısında sessizliğini korurken son hareketiyle şoke etti. Yaman ünlü spikerin pozlarını tek tek beğendi. Bu detay dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı. Yaman’ın bu hamlesi kafaları karıştırdı. Diletta Leotta ve Ryan Friedkin aşkının uzun bir geçmişi var… Leotta ve Friedkin’in yaklaşık beş aydır birlikte olduğu bu aşkı gizlediği iddia ediliyor. Öte yandan Türkiye’de olduğu gibi İtalyan medyasında da Can Yaman ile Diletta Leotta aşkının reklam çalışması olduğu da iddia ediliyor. İddialara göre ikili hiç sevgili olmadı ama popülerite kazanmak için rol yaptı. Bu dönemde Leotta’da ilişkisini sakladı. Bu iddialara ikiliden bir açıklama ise henüz gelmedi.

Can Yaman ile Diletta Leotta’dan Yeni Fotoğraf!

Can Yaman, tüm bu söylentilere, dün İtalya’dan yaptığı bir paylaşımla noktayı koydu. Yaman, 8,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sevgilisiyle pozunu paylaştı.

Günlerce hem İtalya basınında hem de Türk basınında haber konusu olan çift, geçtiğimiz günlerde Como Gölü’nden tatil yaparken görüntülenmişti. Gayet mutlu oldukları görülen Can ve Diletta bir ara romantik anlar yaşamışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler