Ana SayfaKimdirCan Güneş Kimdir?

İlgili Postlar

Can Güneş Kimdir?

Aktif olarak oyunculuk, şarkıcılık ve söz yazarlığı gibi birden fazla yetenekleri olan Can Güneş Kimdir? Can Güneş Kaç Yaşında? Can Güneş Ne Zaman Doğdu? Can Güneş Nerede Doğdu? Can Güneş Aslen Nereli? Can Güneş Hangi Burç? Şu sıralar müzik alanındaki single çalışmasıyla yeteneğini bizlere sunan Can Güneş hakkında merak ettiğiniz her şey Kimdir haberimizde. İşte Can Güneş…

Can Güneş Kaç Yaşında? Can Güneş Ne Zaman Doğdu? Can Güneş Nerede Doğdu?

25 Ekim 1993 tarihinde İstanbul’da doğan Can Güneş, şimdilerde 27 yaşındadır.

Can Güneş Aslen Nereli? Can Güneş Hangi Burç?

Aslen İstanbullu olarak bildiğimiz Can Güneş, Akrep burcudur.

Can Güneş Kimdir?

Ağabeylerinin müzisyen olmasından ötürü çok erken yaşlarda müzik hayatına atılan Can Güneş, ilkokul yıllarında rap müzik yapmaya başladı ve Liseye başladığı sene ilk Ep’si ‘Hayatın İçinden’i 2008 yılında çıkardı.
 

Beykent Üniversitesinde konservatuar tiyatro bölümüni bitiren Can Güneş, üniversite döneminde Rap yapmaya devam etti. 2016 yılında ‘İmkansız Olasılık’ isimli filmde hem oynadı hem Soundtrackleri yaptı. 2020 Ekim ayında Can Güneş Youtube kanalında ‘YIKILDIM’ adlı teklisini yayınladı. Son olarak Exxen platformunda ‘GİBİ’ isimli dizide rol aldı. Can Güneş aktif olarak oyunculuk şarkıcılık ve söz yazarlığına devam etmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler