Ana SayfaÜnlülerCan Bonomo: Biz yürüyüşçüyüz

İlgili Postlar

Can Bonomo: Biz yürüyüşçüyüz

Baba adayı olan şarkıcı Can Bonomo, oyuncu eşi Öykü Karayel ile birlikte kamera karşısına geçti. Keyifli halleriyle dikkat çeken çift’ten Kareyl’in eşi bonomo , “Biz yürüyüşçüyüz” dedi.

2018 yılında dünya evine giren Can Bonomo-Öykü Karayel çifti, yeni aşk meyvesinin heycanını yaşıyor. Mutluluklarını sık sık Instagram hesaplarından yayınlayan ikili, gönderilerine bir yenisini daha ekledi.

‘Roman’ adını vereceği oğlunu kucağına almak için gün sayan Can Bonomo, eşi ile birlikte çekilen yeni karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

“BİZ YÜRÜYÜŞÇÜYÜZ”

Bonomo’nun “Biz yürüyüşçüyüz” notunu düştüğü gönderi sosyal medya hesabında çok sayıda beğeni alırken bir çok kişi de yorum yaptı. Çiftin keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı

Yaklaşık 8 aylık hamile olduğunu açıklayan 30 yaşındaki oyuncu Öykü Karayel,  bu günlerde hamileliğini, sakin ve huzurlu geçirdiğini de açıkladı. Bebeğine kavuşmak için gün sayan karayel, sabırsızlıkla doğum yapacağı günü beklediğinide sözlerine eklemiş’ti.

Ünlüler dünyasındaki bazı isimler, gazetecilerin yakalayamayacağı görüntüleri kendileri yayınlıyor. Kimi evlerinden, kimileri de gittikleri tatillerden romantik karelerini takipçileriyle paylaşıyor o ünlülerin isimlerinden bazıları şöyle:

Didem Soydan ile sevgilisi Burak Deniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler