Ana SayfaKimdirÇağrı Şensoy Kimdir?

İlgili Postlar

Çağrı Şensoy Kimdir?

Son dönemde dizilerdeki önemli karakterlere hayat vermesiyle ön plana çıkan başarılı oyuncu Çağrı Şensoy kimdir? Çağrı Şensoy Kaç Yaşında? Çağrı Şensoy Aslen Nereli? Çağrı Şensoy biyografisi haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Çağrı Şensoy Kaç Yaşında? Çağrı Şensoy Aslen Nereli?

17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul’da doğan başarılı oyuncu Çağrı Şensoy, hayatının önemli bir kısmını İstanbul’da yaşamış ve İstanbulludur.

Çağrı Şensoy Kimdir?

Ekranların yeni yeni yer almaya başlayan ve hayat verdiği karakterlerde başarılı yüzlerinden birisi olarak ön plana çıkan, hayatındaki detaylara hakkında detaylı bir bilgi bulunmamasına rağmen yer aldığı projelerde gerçekten başarılı karakterler canlandıran Çağrı Şensoy, Daha önce Günahkar dizisinde canlandırmış olduğu Gökhan karakteriyle hatırlanmakta Savaşçı dizisinde ise Teğmen Kürşat Kınık kariyerinin zirvesinde yer almayı başarmıştır.

İlk, orta ve lise eğitiminin tamamını İstanbul’da tamamlayan Çağrı Şensoy, lise eğitimi sonrasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk bölümünde eğitimini tamamlayarak mezun olmuştur. Üniversite eğitimi ile birlikte çeşitli çalışmalarda amatör olarak bazı projelere dahil olan Şensoy, bu dönemde ilk dizi çalışmalarında da yer atmıştır.

Üniversite eğitiminden sonra profesyonel oyunculuk hayatına başlayan ve yer aldığı ilk dizi Ölüm Çiçekleri olan Çağrı Şensoy, aktif olarak İngilizce konuşabilmektedir. Müziğe olan ilgisi ile gitar ve mızıka gibi enstrümanlar da çalmaktadır.

Çağrı Şensoy’un Yer Aldığı Projeler

  • Mazi Kalbimde Yaradır
  • Kavak Yelleri
  • Çakıl Taşları
  • Günahkar
  • Savaşçı

Teğmen Kürşat Kınık kimdir?

Teğmen. Doğu Türkistanlı. Uyumsuz, üsleriyle sorun yaşayan, sürekli ceza aldığı için rütbesi yükseltilmeyen ama askeri yeteneği yüksek, iyi iz süren, iyi derecede Farsça ve özellikle Türkiye- İran sınır bölgesini avucunun içi gibi bilen bir asker.

Ailesi Çin zulmünden kurtulmak için üç kuşak birlikte göç etmiş. Dedesi, babası ve aileden birçok kişi, bu zorlu göç yolundayken ölmüş. Kürşat ve annesi İran’a ulaştıklarında kimseleri kalmamıştır. Türkiye vizesi almak için beklerken, bir süre İran’da yaşayan Kürşat ve annesi birçok zorluk yaşamışlardır. Kürşat Türkiye’ye geldikten bir süre sonra da annesini kaybetmiş, tamamen kimsesiz kalmıştır. Kavgacı, inanılmaz cesur ve gözüpek bir adam. Timin patlamaya hazır bombası. Her an vukuata hazır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler