Ana SayfaKimdirÇağrı Güneş kimdir?

İlgili Postlar

Çağrı Güneş kimdir?

Çağrı Güneş kimdir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni sezonunda Hikmet karakteri ile karşımıza çıkan Çağrı Güneş kaç yaşında? Çağrı Güneş aslen nereli? Çağrı Güneş hangi burç? Çağrı Güneş biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

ikizler burcu ünlüler

Çağrı Güneş kaç yaşında? Çağrı Güneş aslen nereli? Çağrı Güneş hangi burç?

10 Haziran 1986 doğumlu olan Çağrı Güneş aslen Giresunludur. Şu an 34 yaşında olan güneş ikizler burcudur.

Giresunlu ünlüler

Çağrı Güneş kimdir?

Üniversite eğitimini İzmir’de İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi bölümünde tamamlayan Çağrı Güneş kariyerinin ilk adımlarını lojistik sektöründe atmış ve uzun yıllar sektöre katkı sağlamıştır. Küçük yaşlardan itibaren oyuncu olma hayaliyle yanıp tutuşan oyuncu Çağrı Güneş hayallerini gerçekleştirebilmek için önemli bir kariyeri arkasında bırakarak hayallerinin peşinden gitmiştir. Kariyerini oyuncu olarak sürdürmeyi hedeflemektedir.

Akademi 35buçuk oyunculuk eğitimi alarak hayallerine doğru ilk adımı attıktan sonra Tarkan Karlıdağ kamera önü eğitimi alarak oyunculuk kariyeri için büyük bir adım daha atmıştır. Aldığı iki eğitim sonrası ilk olarak Garanti BBVA reklamlarında oynatan Çağrı Güneş Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar’da bir bölüm konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni sezonunda Hikmet karakteri ile ilk televizyon dizisi deneyimine adım atmıştır.

Çağrı Güneş Dizileri

  • 2020 – Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Hikmet)
  • 2019 – Arka Sokaklar

Çağrı Güneş Instagram gunescagri_

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler