Ana SayfaKimdirÇağla Irmak kimdir?

İlgili Postlar

Çağla Irmak kimdir?

Şu sıralar ATV’de yayınlanan Kırgın Çiçekler isimli sevilen dizide rol alan genç oyuncu Çağla Irmak, son zamanların en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Çağla Irmak’ın hayatı hakkında tüm detaylar merak edilirken, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, oyuncu olmaya nasıl karar verdi, hangi projelerde yer aldı, sevgilisi var mı, nerede eğitim gördü? Çağla Irmak hakkında merak edilenler haberimizde…

Çağla Irmak, 1997 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Genç kızlık döneminde ailesi ile birlikte İstanbul’a taşındı. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitim gördü ve bu okuldan mezun oldu. Gelecek vadeden Çağla Irmak, ünlü bir oyuncu olan Hülya Gülşen Irmak’ın kızıdır. Irmak, annesinin yolunda ilerleyerek oyuncu olmaya karar verdi.

İlk oyunculuk deneyimini Bizim Evin Halleri isimli dizide rol alan Çağla Irmak, bu dizide Anatolia karakterine hayat verdi. Ayrıca, oyunculuğa adımını attığı ilk projesinde annesi Hülya Gülşen Irmak ile birlikte rol aldı.

Çağla Irmak, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde rol alıyor. Kader karakterine hayat veriyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler