Ana SayfaKimdirBüşra Cebe kimdir?

İlgili Postlar

Büşra Cebe kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncu kadrosuna yeni dahil olan genç oyuncu Büşra Cebe kimdir? Diziye dahil olması ile herkesin merak ettiği bir isim haline gelen Cebe, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi eğitimleri aldı, nasıl ünlü oldu? Güzelliği ile dikkat çeken Büşra Cebe hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Büşra Cebe, 1995 yılında hayata gözlerini açtı. Henüz 23 yaşında olan güzel oyuncu, ekranlarda bir yıldız gibi parlamaya başladı. Oyuncu olarak adından sık sık söz ettireceği şimdiden belli olan Büşra Cebe, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunudur.

Genç yetenek, 18 yaşında milli eğitim bakanlığı onaylı BELTEK diksiyon – sunuculuk – spikerlik kursunu 1. lik ile tamamladı. Ardından, TRT Belgesel kanalında aktüel Fuar Zamanı isimli programda sunuculuk yapmaya başladı. Bu program ile sunuculuk kariyerinde ilk adımını attı. Programda, uluslararası fuarlarda Türkiye’nin ileri gelen birçok iş adamı ile sayısız röportaj yaptı. Ayrıca, ekonomi eğitimi de aldı.

Büşra Cebe, bir yıl süresince TRT’nin duayen isimlerinden özel ders aldı, İngiltere’de altı aylık kurs gördü ve iletişim koçluğu sertifikası aldı.

Sunuculuk kariyerinin yanı sıra yazarlık kimliği ile de dikkat çeken Büşra Cebe, on ayrı şiir ve kompozisyon yarışmasına katılmış ve Türkiye birinciliği almıştır.

Şimdilerde oyuncu olarak ekranlarda boy göstermeye başlayan Büşra Cebe, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kimliksiz ajan olarak rol almaya başladı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler