Ana SayfaÜnlülerBurcu Güneş Üvey Anne Sessizliğini Bozdu...

İlgili Postlar

Burcu Güneş Üvey Anne Sessizliğini Bozdu…

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Antalya Kepez’ de olan 2002 yılında vefat eden babasının evini üzerine bedensiz geçirdiği iddiasıyla aleyhinde tapunun iptali için dava açtığı üvey annesi olan 62 yaşındaki Nuray Güneş’in “Kızım bunu senden hiç beklemiyordum” şeklindeki açıklamalarına, sosyal medya üzerinden cevap verdi. “Açıklamaları tamamen gerçek dışı ve yalan. Babamın ikinci eşi, samimiyetsiz, yanlış algı yaratıyor” diyen Burcu Güneş, şahsı hakkında gerçeğe aykırı algı yaratıldığını söyledi. İşte Detaylar…

Annesine Dava Açan Burcu Güneş’ e Tepki “Kızım Senden Hiç Beklemezdim”

Burcu Güneş Üvey Anne Sessizliğini Bozdu…

Kepez’deki evde oğlu Eren Can’la (30) birlikte yaşayan Nuray Güneş DHA’ya yaptığı açıklamada, “Kendisi benim canım kızım. Çok seviyorum. Çünkü bana ’Anne’ diyen ilk kişidir. Aradan 28 sene geçmiş. 28 yıl sonra bana dava açıyor. Beni o kadar üzdü ki, Burcu o kadar sıkışık bir durumda mı? Benimle yüz yüze konuşsaydı ya bunları. Ben 2 bin TL emekli maaşıyla geçinen bir insanım. Ben Burcu’yu da çok seviyorum. İnşallah davayı beraber güzel sonuçlandırırız. Ama ben bu davayı duyduğumda çok üzüldüm. Hiç beklemiyordum. Kızım bunu senden hiç beklemiyordum” dedi.

Burcu Güneş: “Tamamen Gerçek Dışı”

Ünlü sanatçı Burcu Güneş, üvey anne Nuray Güneş’in bir kaç gün öncesinde yaptığı şoke eden açıklamalarına cevabını sosyal medya üzerinden verdi. Nuray Güneş tarafından Kamuoyunun tamamen yanlış yönlendirildiğini, şahsı hakkında gerçeğe aykırı ve olumsuz algı yaratıldığını ifade eden sanatçı Burcu Güneş, son açıklamasında şunları belirterek bilgilendirdi:

“Maalesef yargıya intikal etmiş bir konu hakkında kameralar önünde gerçek dışı söylemlerde bulunulmuş ve kamuoyunda farklı bir algı yaratmak, adımı yıpratmak için son günlerde bilinçli bir şekilde basına yanlış haberler sevk edilmiştir. Babamın ikinci eşinin ve kardeşimin kamuoyunda yaratmaya çalıştığı ihtiyaç sahibi- gariban olduklarına yönelik algı, tamamen gerçek dışı ve yalandır. Birçok gayrimenkule sahip oldukları bilinmesine rağmen sırf aleyhimde yanlış bir algı yaratmakla beni haksız yere merhametsizlikle, vicdansızlıkla ve paragözlükle suçlayarak zor durumda bırakacaklarını sanmaktadırlar. Babamın ikinci eşi bana o büyük sevgisini (!) anlatacak kadar iyi, samimi duygular besleseydi ve bana ulaşmak isteseydi kameralar önünde yalan beyanlarla algı yaratmak yerine bizzat beni arayabilir ve ulaşabilirdi. Bana yıllardır hiçbir şekilde ulaşmayıp aksine magazinsel bir şekilde kameralar önünde şov yapması samimiyetsizliğinin göstergesidir.”

Burcu Güneş Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler